Atrapen un delinqüent que va sedar propietaris de bars a Barcelona per robar-los

Abocava un fàrmac a la beguda dels cambrers i aprofitava quan s'adormien per fer-se amb la recaptació

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 47 anys que saquejava la recaptació de bars on sedava abans els propietaris de l’establiment. Ho aconseguia amb fàrmacs que abocava a les begudes de les víctimes. La policia l’ha arrestat després de robar a un bar de l’Hospitalet de Llobregat i un altre de Castelldefels, en què va adormir els seus responsables. Mesos enrere ja va ser detingut per actuar de forma similar a locals del districte de Sants-Montjuïc, a Barcelona. El detingut ha tornat a quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició d’un jutjat.

A l’escorcollar l’home, els agents van trobar-li dos pots amb una presumpta substància química que la policia té pendent d’analitzar i amb què es creu que deixava incoscients les víctimes. La policia va començar a investigar el 4 d’agost, quan l’amo d’un bar del barri de Santa Eulàlia, a l’Hospitalet, va denunciar que presumptament l’havien drogat per robar-li els diners que guardava a l’establiment. Segons el relat de la víctima, va ser hospitalitzat després de sentir-se indisposat al prendre un cafè al seu local. L’analítica que li van practicar va confirmar que havia ingerit un sedant. Quan va restablir-se i va tornar a l’establiment, el denunciant es va adonar que algú havia aprofitat per robat els diners que hi guardava.

Clients del bar van descriure als Mossos un home que els havia cridat l’atenció per comportar-se d’una forma estranya abans que el propietari es desmaiés al bar. Les dades van conduir a un delinqüent reincident, que ja havia actuat d’una forma semblant a Sants-Montjuïc.

Mentre la policia indagava, van conèixer un altre furt pràcticament idèntic a Castelldefels. La càmera de seguretat del bar de Castelldefels i altres indicis van facilitar als Mossos confirmar quin era l’autor dels crims, detingut a l’Hospitalet aquest dimarts.

Més informació

Nou comentari