Atracament amb una xeringa en una farmàcia

El lladre s'ha endut un 300 euros després d'atemorir la treballadora de l'establiment

Una farmàcia de Nou Barris ha sigut aquest dilluns escenari d’un atracament dels clàssics, que són poc freqüents actualment. A mig matí, a plena llum del dia, un individu que els testimonis han descrit com una persona que tenia aspecte de toxicòman ha entrat a l’establiment, al carrer Almagro, al barri del Verdum, amb una xeringa a la mà. Tot i que els mateixos testimonis indiquen que la xeringa portava posat el caputxó –de manera que hauria perdut efectivitat com a arma–, l’efecte intimidatori l’ha fet, i ha aconseguit atemorir prou la dependenta com per generar una situació que ha permès al lladre endur-se uns 300 euros de la botiga, segons ha sabut aquest diari de fonts policials.

De fet, hi ha hagut una agressió lleu de l’assaltant a la treballadora de la farmàcia, que ha patit una erosió en un canell. També ha sigut atesa per una crisi nerviosa, però no ha patit ferides més greus.

Els Mossos de Nou Barris –que tenen un sistema consolidat d’avisos dels comerciants a través d’un grup de Whatsapp– investiguen ara el cas per saber si està relacionat amb altres assalts i identificar i detenir l’autor del robatori.

Més informació

Nou comentari