Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Segresta la seva xicota a Collserola i l’amenaça de mort amb una navalla
  • CA

“Em vol matar!”. Va ser el crit d’auxili que van sentir uns agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona que patrullaven per Collserola poc després de la mitjanit de dimecres a dijous. Provenia d’una dona que es trobava amb un home en un camí de sorra que connecta la carretera de l’Arrabassada amb la d’Horta-Cerdanyola. La dona, de 29 anys, tenia la roba trencada i cops al cos, segons ha informat El País i han confirmat fonts municipals al TOT Barcelona.

El segrest es va donar una estona abans quan, tornant del castell de Torre Baró, a Nou Barris, amb el cotxe d’una amiga, es van aturat a un semàfor la víctima es va adonar que el vehicle de l’agressor estava darrere. En aquest moment l’home, de 22 anys, va baixar del cotxe i va arrossegar la noia fins al seu vehicle. Un cop a l’interior del cotxe de l’agressor, la víctima va patir cops i amenaces, segons El País.

Tot seguit l’home va treure una navalla i va amenaçar de mort la noia. L’agressor va conduir fins a Collserola i va aparcar al Pas del Rei, on la patrulla policial va detectar la parella. Mentre els agents parlaven amb el noi i la noia, ell la seguia amenaçant perquè no el denunciés, segons El País. Tot i que només portaven 15 dies junts, la noia ha denunciat que va patir amenaces i un intent d’atropellament a l’abril.

Més notícies
Un home ha matat la seva parella a la rambla del Raval / Matere García
Detingut un home per degollar la seva parella al Raval
Notícia: Detingut un home per degollar la seva parella al Raval
Comparteix
Els serveis d’emergència han intentat reanimar la víctima
Una veïna refugia una dona que estava sent apallissada pel seu marit i l’agressor acaba detingut
Notícia: Una veïna refugia una dona que estava sent apallissada pel seu marit i l’agressor acaba detingut
Comparteix
Els agents que es van apropar al lloc dels fets van poder comprovar que la víctima "presentava diverses ferides"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa