Segresta la seva xicota a Collserola i l’amenaça de mort amb una navalla

Una patrulla de la Guàrdia Urbana es creua amb la parella i sent el crit d'ella: "Em vol matar!"

“Em vol matar!”. Va ser el crit d’auxili que van sentir uns agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona que patrullaven per Collserola poc després de la mitjanit de dimecres a dijous. Provenia d’una dona que es trobava amb un home en un camí de sorra que connecta la carretera de l’Arrabassada amb la d’Horta-Cerdanyola. La dona, de 29 anys, tenia la roba trencada i cops al cos, segons ha informat El País i han confirmat fonts municipals al TOT Barcelona.

El segrest es va donar una estona abans quan, tornant del castell de Torre Baró, a Nou Barris, amb el cotxe d’una amiga, es van aturat a un semàfor la víctima es va adonar que el vehicle de l’agressor estava darrere. En aquest moment l’home, de 22 anys, va baixar del cotxe i va arrossegar la noia fins al seu vehicle. Un cop a l’interior del cotxe de l’agressor, la víctima va patir cops i amenaces, segons El País.

Tot seguit l’home va treure una navalla i va amenaçar de mort la noia. L’agressor va conduir fins a Collserola i va aparcar al Pas del Rei, on la patrulla policial va detectar la parella. Mentre els agents parlaven amb el noi i la noia, ell la seguia amenaçant perquè no el denunciés, segons El País. Tot i que només portaven 15 dies junts, la noia ha denunciat que va patir amenaces i un intent d’atropellament a l’abril.

Més informació

Nou comentari