Arxivat l’atac homòfob al centre LGTBI perquè no se n’ha identificat els responsables

La Guàrdia Urbana ha analitzat imatges de càmeres de seguretat i les pintades que s'hi van fer

L’atac al centre LGTBI de finals de gener quedarà impune. La Guàrdia Urbana, encarregada de la investigació, no ha aconseguit identificar-ne els autors i la Fiscalia de Delictes d’Odi ha decidit arxivar el cas, segons ha avançat l’ARA. Fonts de la policia local informen al TOT Barcelona que els agents han esgotat les opcions per investigar l’atac.

[r:1]

La Guàrdia Urbana va demanar imatges de les càmeres de seguretat dels locals propers. Tot i que 12 comerços en tenien, només sis càmeres funcionaven en el moment dels fets, segons fonts de la policia local. Cap dels vídeos analitzats aportava informació per a la investigació. Pel que fa al testimoni que va veure l’atac, va narrar que va veure deus persones vestides de negre i encaputxades però no va aportar dades definitives per identificar els assaltants, segons la Guàrdia Urbana.

Els agents també van analitzar la grafologia, una tècnica que estudia trets psicològics a través de l’escriptura, de les pintades i van creuar els resultats amb la base de dades dels Mossos d’Esquadra “per si coincidia amb alguna que tinguessin registrada”. “Tampoc ha donat cap resultat”, lamenten des de la Guàrdia Urbana.

Més informació

Nou comentari