Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi critica la “gran farsa” de Colau per no salvar el gimnàs social Sant Pau
  • CA

La portaveu de JxCat a l’Ajuntament, Elsa Artadi, ha critica la “gran farsa” de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per no salvar el gimnàs social Sant Pau del Raval, que té una ordre de desnonament el gener del 2021. “El govern que suposadament ‘més treballa’ per als desfavorits permetrà el desallotjament d’un dels espais on es fa una tasca social de vital importància per als nostres veïns i veïnes”, ha dit la regidora.

Artadi ha recordat a l’alcaldessa que l’any 2018 es va comprometre “a comprar l’espai per destinar-lo a la construcció d’habitatge social i donar continuïtat al projecte”. El problema, segons reconeixen des del mateix gimnàs Sant Pau, és que la propietat demana 7 milions d’euros per l’edifici, una xifra que està fora de les possibilitats de l’Ajuntament. El preu és tan alt perquè l’immoble compta amb una llicència d’obres anterior a la reserva del 30% per a pisos protegits.

“Si Colau permet el desallotjament del gimnàs social, estarà donant l’esquena a un projecte que ofereix la pràctica de l’esport gratuïta a centenars de persones i servei de dutxes a persones sense llar”, ha criticat Artadi. “La realitat és demolidora i la seva manera de fer política, una farsa”. Fonts municipals han explicat en diferents ocasions a aquest diari que es valora molt el projecte que s’hi fa, però ni oficialment ni en privat s’ha confirmat la voluntat de comprar o negociar amb la propietat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa