Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Apareix un cadàver en ple centre de Barcelona

La periodista Anna Punsí ha informat a través de Twitter que un home ha aparegut mort al centre de Barcelona, al carrer de Fontanella (barri Gòtic). Els fets els ha confirmat el TOT Barcelona a través dels Mossos d’Esquadra, que han dit que encara desconeixen si es tracta d’un suïcidi i que no ho descarten. El cos de policia ha obert una investigació per esclarir els fets.

Testimonis dels fets han explicat al TOT que l’home es podria haver tirat o caigut d’una grua. Desconeixen si era un treballador de l’obra que hi ha al carrer de Fontanella o si hauria entrat de manera il·lícita. Punsí també ha dit a la piulada que al costat del lloc dels fets hi havia un vigilant dormint d’un cotxe.

Una altra mort al barri del Fort Pienc

El passat 1 de desembre va aparèixer un home mort penjat d’un arbre, segons va avançar també Punsí. Fonts dels Mossos van confirmar al TOT que es tractava d’un suïcidi. El cos va aparèixer a la confluència dels carrers d’Aragó i Marina, al barri del Fort Pienc.

Pel que fa als suïcidis, dades de la darrera enquesta de Salut indiquen que un 2% dels homes i un 3% de les dones van intentar suïcidar-se a Barcelona l’any 2021. Si ens fixem en la salut mental, l’enquesta assenyala que el 31% de les dones i el 21% dels homes estan en risc de patir problemes de salut mental, xifres que l’Ajuntament detecta que creixen des de l’any 2016.

El suïcidi que es va produir al Fort Pienc va tenir lloc només dos dies després que aparegués en el mateix districte, concretament al barri de l’Esquerra de l’Eixample, un cadàver. De fet, es va trobar el tors d’un home en l’interior d’un contenidor. Aquest es trobava al carrer de Casanova amb el d’Aragó i el tors estava a l’interior d’una maleta. Va ser descobert per un home que buscava ferralla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa