Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben un home mort penjat d’un arbre a Barcelona
  • CA

El districte de l’Eixample ha estat escenari d’una desagradable i atípica escena: ha aparegut un home mort penjat d’un arbre, segons ha avançat la periodista Anna Punsí. Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat al TOT Barcelona que es tracta d’un suïcidi. El cos policial emetrà l’informe corresponent, però d’aquí no se’n derivarà una investigació, com sí que es duu a terme en cas de sospita d’assassinat. El cos ha aparegut a la confluència dels carrers d’Aragó i Marina.

A Barcelona, segons dades de la darrera enquesta de Salut, un 2% dels homes i un 3% de les dones van intentar suïcidar-se l’any 2021. Si ens fixem en la salut mental, l’enquesta assenyala que el 31% de les dones i el 21% dels homes estan en risc de patir problemes de salut mental, xifres que l’Ajuntament detecta que creixen des de l’any 2016.

Un cadàver en una maleta

Aquest fet s’ha produït només dos dies després que aparegués en el mateix districte, concretament al barri de l’Esquerra de l’Eixample, un cadàver. De fet, es va trobar el tors d’un home en l’interior d’un contenidor. Aquest es trobava al carrer de Casanova amb el d’Aragó i el tors estava a l’interior d’una maleta. Va ser descobert per un home que buscava ferralla. La investigació està en mans del jutjat número 23 de Barcelona.

La setmana passada, els efectius d’emergències van trobar un cadàver flotant a la platja del Bogatell de Barcelona poc abans de dos quarts de sis de la tarda d’un dimecres, si bé aquest no estava esquarterat. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vilatà gironí. a desembre 01, 2022 | 10:08
    Vilatà gironí. desembre 01, 2022 | 10:08
    Quan jo feia el servei militar a la Comandància de Marina de Barcelona, no passaven més de tres setmanes sense que apareguès algun cadàver flotant al port. En una ocasió vaig formar part de l'escamot que en va recollir un.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa