VÍDEO | Apallissen una farmacèutica durant un atracament

Quatre joves irrompen al local per retenir i colpejar la dona, a més d'emportar-se tot el que poden

Minuts abans de les 16 hores del dijous 10 de desembre una farmàcia del barri del Poble-sec, a Sants-Montjuïc, va patir una escena que han viscut massa vegades. Un grup de quatre joves va accedir al local per emportar-se tot el que poguessin. Un d’ells va retenir una farmacèutica que estava treballant i la va amenaçar amb un ganivet, segons ha informat El Periódico. Fonts dels Mossos d’Esquadra confirmen al TOT Barcelona els fets i detallen que s’estan investigant les circumstàncies del robatori.

Tot plegat malgrat que la farmàcia té instal·lat un sistema per obrir la porta des de l’interior per evitar robatoris, que ja han patit abans. En aquest cas, segons explica El Periódico, una treballadora va veure un sol jove a l’exterior i el va deixar entrar. A aquest jove se li van sumar altres tres, amb què va portar a terme l’atracament.

Un cop la treballadora estava retinguda i sense opció d’entorpir l’atracament, un dels lladres la colpeja gratuïtament. Segons el relat de la farmacèutica agredida recollit per El Periódico, tot seguit va ser atacada amb una barra de fusta. Les càmeres de seguretat van captar el moment en què els lladres entren a la farmàcia i el primer cop que donen a l’empleada. Després, però, van deixar de gravar.

Més informació

Nou comentari