Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atraquen un banc del Putxet i aconsegueixen fugir amb tot el botí
  • CA

La sucursal del Deutsche Bank del carrer Balmes ha patit avui un atracament que ha acabat amb els lladres esfumant-se. Ha passat aquest migdia, al barri del Putxet i el Farró, davant del Balmes Multicines. Fonts policials han confirmat el succés a aquest diari i han apuntat que encara no se n’han produït detencions. Segons el mitjà Nius Diario, els fugitius s’haurien endut un botí de 70.000 euros. A més, durien armes de foc i haurien lligat amb brides els treballadors de l’oficina.

Diversos testimonis detallen que no s’han adonat del succés fins que no han vist la policia i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) arribar al lloc dels fets. Fonts dels Mossos d’Esquadra, però, detallen que no hi ha hagut cap ferit durant l’atracament.

Treballadors de la zona expliquen a aquest diari que la policia catalana els ha demanat durant les últimes hores si tenien càmeres de seguretat activades, com a part de les indagacions per enxampar els atracadors. Fonts policials, ara per ara, només concreten que s’ha iniciat una investigació sobre els fets.

Un altre robatori prop d’un banc

Precisament, avui mateix també hi ha hagut un altre ensurt a tocar d’un banc. En concret, el Santander, al passeig de Torras i Bages (Sant Andreu). Des dels Mossos d’Esquadra asseguren que s’ha produït un robatori violent a peu de carrer contra una persona que estava molt a prop de l’entitat bancària. Així i tot, aclareixen que no ha passat a l’interior del local, sinó en les immediacions del banc. De la mateixa manera, es remarca que queden a l’espera de si la víctima del robatori violent denuncia els fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa