Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ja pots anar a Sant Francisco i tornar a Barcelona per 430 euros

Barcelona està ara més a prop dels Estats Units. L’aerolínia Level torna a oferir una de les connexions clau de la capital catalana amb els Estats Units. Tal com ha informat en un comunicat, des del passat diumenge 26 de març torna a oferir vols directes entre Barcelona i Sant Francisco. Hi ha fins a quatre vols a la setmana. Els vols ja es poden trobar a la pàgina web de la companyia i es poden trobar per 439 euros.

La reactivació d’aquesta connexió vol dir que Level ja ofereix, des de Barcelona, vols a quatre destins dels Estats Units: Sant Francisco i Los Ángeles a la Costa Oest i Boston i Nova York a la Costa Est. En aquest sentit, és important saber que durant aquesta temporada d’estiu, la companyia oferirà cada setmana un 20% més de seients en els avions que connecten Barcelona i els Estats Units.

Cap a Boston per només 75 euros

No és la primera vegada que l’aerolínia ofereix bitllets a preus bastant correctes pels temps actuals, marcats per la inflació i els alts preus de la gasolina. El passat mes de gener va llençar unes promocions que permetien anar fins a Boston per només 75 euros. La tornada a Barcelona suposaven 75 euros més. Tot i això, 150 euros per creuar dues vegades l’oceà Atlàntic era encara una bona oferta.

A principis de febrer es va conèixer una nova connexió que apropava Barcelona a Itàlia. L’aerolínia irlandesa Ryanair va informar que el pròxim 31 de març començarà a operar una nova ruta que connectarà Barcelona amb la ciutat de Trieste, situada a la zona de Friuli Venecia Julia. La connexió serà un vol directe i tindrà una freqüència de dos vols a la setmana. La idea és, de moment, que aquesta connexió estigui en funcionament fins a finals d’octubre, després de la temporada d’estiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa