Alumnes de la UB critiquen la manca de concreció sobre com seran les classes

El Consell de l’Alumnat de la Universitat de Barcelona (UB) veu més incerteses que certeses en el curs vinent. Amb la informació de què disposen fins ara, ha denunciat a través d’un comunicat, els alumnes no poden prendre decisions “tan importants” com llogar un pis o comprar un bitllet de transport.

“Poques setmanes abans de l’inici de les classes, l’estudiantat necessita certeses per organitzar-se degudament”, apunta el consell. En el mateix comunicat han precisat que el rectorat de la universitat ha assegurat que “entre aquesta setmana i la vinent” els deganats faran arribar “les indicacions concretes sobre la docència mixta”. Així, com en altres etapes educatives, a la UB l’ensenyament serà híbrid i es farà servir la via telemàtica així com la presencial.

Amb tot, el consell demana “celeritat” i “urgència” a l’hora d’informar sobre com seran les classes. Finalment, l’òrgan estudiantil s’ha compromès a centralitzar en una web tota la informació sobre com serà el curs que comença.

Nou comentari

Més notícies
Claustre de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. | UB

El coronavirus frena la matriculació d’alumnat internacional a Barcelona

Els màsters preveuen fins a un 30% menys de matrícules estrangeres | Les universitats reforcen la docència no presencial
Martí Solà, estudiant de l'Institut Front Marítim que ha tret un 9,9 a les PAU, al barri del Poblenou el 28 de juliol de 2020 / ACN

El millor de la selectivitat de Barcelona: “Si vull fer recerca, potser hauré de marxar”

Martí Solà vol dedicar-se a la investigació i cursarà el doble grau en Física i Matemàtiques a la UAB