Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Alliberen l’avi acusat d’homicidi en una residència de gent gran
  • CA

L’avi de 89 anys acusat d’homicidi a la residència de gent gran Los Olivos, al districte d’Horta-Guinardó, ha quedat amb llibertat amb càrrecs. Tal com ha dit el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), l’han alliberat de manera provisional perquè no se li ha pogut prendre declaració a causa de la seva situació mèdica. Tot i això, la magistrada va establir que l’acusat haurà de presentar-se davant del jutjat sempre que sigui requerit.

Tal com va avançar aquest dimecres la periodista Anna Punsí a través de les xarxes socials i va confirmar poc després la policia catalana en un comunicat, els fets haurien tingut lloc al geriàtric durant la mitjanit d’aquest dimecres. El centre es troba al número 201 del carrer de Montserrat de Casanovas del barri del Carmel. Allà la policia va detenir l’acusat. Segons les primeres informacions d’aquest dimecres, la víctima seria un altre home de 78 anys. Tots dos, la víctima i l’acusat, eren interns de la residència. En aquests moments, encara es desconeixen les raons per les quals el presumpte autor dels fets hauria protagonitzat l’homicidi.

S’ha obert una investigació per intentar esclarir els fets

Per tal d’esclarir els fets, l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona dels Mossos d’Esquadra va obrir aquest dimecres una investigació al respecte. El detingut va passar aquest dijous a dependències policials fins al moment de l’alliberament.

Per part seva, els responsables de Los Olivos han lamentat la tragèdia en un comunicat. Han dit que els fets “no eren previsibles” i que els ha deixat “consternats”. Han afegit que és un succés “traumàtic i puntual”, i que s’han posat a disposició dels Mossos d’Esquadra i de la justícia per ajudar a esbrinar què va poder provocar aquest fatal final. Tanmateix, han demanat “el màxim respecte per a les dues famílies”, la de la víctima i de l’agressor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa