Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un avi de 89 anys per matar-ne un altre en una residència
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un avi de 89 anys com a presumpte autor d’un homicidi en una residència de gent gran del districte d’Horta-Guinardó de Barcelona. Segons ha avançat la periodista Anna Punsí a través d’una publicació a les xarxes socials i ha confirmat poc després la policia catalana en un comunicat, els fets haurien tingut lloc passada la mitjanit al geriàtric Los Olivos, ubicat al número 201 del carrer de Montserrat de Casanovas del barri del Carmel, quan l’individu ara arrestat ha agredit un altre dels interns del centre fins a matar-lo.

Les primeres informacions facilitades per la policia catalana apunten que la víctima seria un altre avi de 78 anys. Tant l’agressor com la víctima són dos interns d’aquesta residència de gent gran del Carmel. Per ara es desconeixen més detalls sobre els motius que haurien motivat aquesta violenta agressió.

Investigació oberta

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona dels Mossos d’Esquadra ja ha obert una investigació al respecte per provar esclarir com s’ha produït aquesta agressió mortal en la residència de gent gran Los Olivos. El detingut es troba en dependències policials i la previsió és que en les pròximes hores pugui passar a disposició judicial.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRAN BCN a octubre 05, 2022 | 11:02
    FRAN BCN octubre 05, 2022 | 11:02
    Un avi de 90 anys amb Alzheimer a la presó?' Els carcellers estaran tot el dia canviant bolquers, ups

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa