Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Alerta per l’intent d’estafa a usuaris de teleassistència de Barcelona
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha informat els Mossos d’Esquadra d’un intent d’estafa a usuaris del servei de teleassistència municipal, han informat fonts municipals a Europa Press. Les mateixes fonts han explicat que prop de 200 persones han rebut una trucada en què se’ls informava que havien de pagar 20 euros per seguir rebent el servei de teleassistència. Es tracta d’una enganyifa perquè, en realitat, la prestació del servei és gratuït.

El consistori no té constància que cap usuari hagi pagat ni hagi facilitat les seves dades bancàries, però ha posat els fets en coneixement dels Mossos d’Esquadra. Els usuaris han alertat l’empresa que opera la teleassistència, Tunstal Televida.

Els afectats han assegurat que han rebut trucades per informar-los que el servei passaria a ser de pagament a través d’un missatge de veu gravat. L’Ajuntament ha començat a avisar d’aquest intent d’estada als 74.000 domicilis de la ciutat que tenen aquest servei actiu. L’avís es rep a través d’un missatge que l’empresa adjudicatària està enviant.

Més notícies
Els Mossos durant un desnonament a Barcelona, en una imatge d'arxiu / DC
Desnonada una dona discapacitada just quan anava a mudar-se
Notícia: Desnonada una dona discapacitada just quan anava a mudar-se
Comparteix
El desallotjament s'ha executat quan la mare esperava l'empresa de la mudança per traslladar-se a un pis concedit per l'Ajuntament
L'alcaldessa Ada Colau ACN
Colau comença a temptejar una oposició escèptica amb els pressupostos
Notícia: Colau comença a temptejar una oposició escèptica amb els pressupostos
Comparteix
El govern busca prou suports per aprovar els comptes en l'últim ple de l'any

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa