Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament precinta tres locals del Raval per manca de permisos
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha ordenat precintar tres establiments del Raval aquest dimecres, arran d’una inspecció on ha comprovat que els comerços no comptaven amb els permisos en regla, segons ha informat el consistori després de l’operació. Els tancaments s’han efectuat als carrers Joaquín Costa i de la Cera i a la plaça del Pedró.

Els tres establiments clausurats són de queviures, ha informat l’Ajuntament al TOT Barcelona. Segons la versió que el consistori ha ofert, els negocis infringien amb “incompliments clars” el pla d’usos de Ciutat Vella, en vigor des de 2018. L’Ajuntament assenyala que els comerços tancats al carrer de la Cera i a la plaça del Pedró disposaven d’una “llicència no ajustada a l’activitat” que efectuaven. Alhora, el local del carrer Joaquín Costa no comptava amb cap autorització amb què l’Ajuntament el permetés aixecar la persiana.

El regidor de Ciutat Vella i membre dels comuns, Jordi Rabassa, s’ha referit a l’actuació a Twitter. Rabassa ha escrit que “la planificació d’inspeccions no s’atura”. “És complexa però és efectiva”, ha comentat al seu compte de xarxes socials.

Dies enrere, veïns del Raval es van queixar de la brutícia a diferents punts del barri, que atribueixen a comerciants que no respecten les zones de càrrega i descàrrega habilitades i que apilen munts de caixes buides i d’embalatges a la vorera. “La deixadesa de l’Ajuntament i de Jordi Rabassa consoliden un comerç de verduleries insalubres que tanquen el comerç local, ocupen els carrers, embruten i expulsen les veïnes del barri. Os és el pla d’usos de Ciutat Vella? I els inspectors?”, es preguntava un missatge del compte a xarxes socials dels veïns del carrer dels Salvador.

Un veí del carrer va explicar al TOT Barcelona que l’abocament de brossa no és un cas aïllat. “És cada dia. I no només per la nit. El divendres n’hi havia més d’un en la plaça del Pedró”, va assegurar.

Més notícies
El camió amb les capses de medicaments requisats per la Guàrdia Urbana / GUB
Confiscada la càrrega d’un camió ple de medicaments antiinflamatoris
Notícia: Confiscada la càrrega d’un camió ple de medicaments antiinflamatoris
Comparteix
El conductor no va saber dir d'on venia ni on anava la mercaderia i se l'investiga per un delicte contra la salut pública
Imatge que il·lustra una detenció d'una persona per part dels Mossos d'Esquadra / Mossos d'Esquadra
Acumula 31 delictes i se’l deté de nou per intentar robar en un cotxe
Notícia: Acumula 31 delictes i se’l deté de nou per intentar robar en un cotxe
Comparteix
L'home, un jove de 20 anys, va intentar extraure objectes d'un vehicle aparcat a un pàrquing públic de l'Eixample

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa