Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament adverteix que podria tancar més clubs del Port Olímpic pròximament

Les discoteques del Port Olímpic no tindran un comiat plàcid. Almenys aquelles que se sobrepassen en els horaris que tenen concedits o que cometen alguna mena d’infracció. El govern d’Ada Colau, després d’haver anunciat el precintament d’un club aquest mateix matí per haver actuat com a after sense llicència de manera reiterada, ha expressat que el model de “tolerància zero” amb l’oci que inoportuna el descans dels veïns podria acabar amb el tancament de més establiments.

Ho ha explicat el regidor del districte de Sant Martí, David Escudé, que ha detallat que “en el Port Olímpic hi ha algun altre local que s’extralimita, i l’Ajuntament està treballant en la mateixa direcció que s’ha fet amb El Rey de Istambul”, ha dit en referència al negoci precintat. “Ara mateix està sub judice”, ha insistit el regidor, “però en breu espero donar més bones notícies en aquest mateix sentit”. 

Així, tot i que està previst que a partir del maig del 2020 a l’espai del Port Olímpic caduquin les concessions de les discoteques i, per tant, Colau desfaci el model d’oci nocturn que hi ha imperat les últimes dècades, els clubs que encara hi són no ho tindran fàcil durant els seus últims mesos d’activitat si es passen de la ratlla. El Rey de Istambul ha estat sancionat amb un tancament forçós de sis mesos que, de facto, el deixa fora de servei de manera permanent si els plans del consistori segueixen els ritmes previstos. Tenia 36 denúncies acumulades, la majoria d’elles per haver-se sobrepassat en el seu horari d’obertura al públic, que acaba a les cinc del matí, segons ha concretat Escudé. 

A la primavera “hauria d’haver-hi un canvi substancial, però més enllà d’això, seguirem a sobre de tots aquells establiments que no compleixin els requisits i la legalitat fins que no hi hagi el canvi de titularitat al 100%”, ha insistit el màxim responsable polític del districte de Sant Martí. Segons ha volgut posar sobre la taula el representant del PSC, “el Port Olímpic i el descans dels veïns i les veïnes de la Vila Olímpica” representen “una de les prioritats d’aquest govern”.

Més notícies
Zona de discoteques del Port Olímpic, on està el restaurant clausurat | ACN

Colau clausura un local del Port Olímpic per actuar com a ‘after’ sense tenir-ne llicència

Notícia: Colau clausura un local del Port Olímpic per actuar com a ‘after’ sense tenir-ne llicència
Comparteix
El local acumula 36 infraccions per vulnerar la normativa municipal i estarà tancat sis mesos
Notícia: Colau clausura un local del Port Olímpic per actuar com a ‘after’ sense tenir-ne llicència - Mobile

L’Ajuntament gestionarà el Port Olímpic a partir del desembre

Notícia: L’Ajuntament gestionarà el Port Olímpic a partir del desembre
Comparteix
La Generalitat té previst formalitzar el traspàs en els pròxims 15 dies | La primera decisió del consistori serà tancar les discoteques del moll de Mestral
Notícia: L’Ajuntament gestionarà el Port Olímpic a partir del desembre - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa