Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau clausura un local del Port Olímpic per actuar com a ‘after’ sense tenir-ne llicència
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha clausurat el restaurant-discoteca El Rey de Istambul per desenes d’incompliments de la normativa municipal. La gota que ha fet vessar el got ha estat una nova sanció per incomplir els horaris de tancament que li corresponen amb la llicència de què disposa. Amb aquest incompliment el local ha arribat als 36, segons ha informat el consistori per justificar el tancament, que serà de sis mesos. 

Les infraccions van començar el 2014 i, per tant, “es tracta d’un establiment que ha generat problemes de manera continuada, sense atendre els requeriments que l’Ajuntament li ha anat fent al llarg del temps per complir amb la normativa”, segons ha explicat el consistori en un comunicat.

El regidor del districte de Sant Martí, David Escudé, ha celebrat el precinte del local i ha reiterat la “tolerància zero” de l’Ajuntament de Barcelona “amb les activitats nocives i que malmeten la vida i el descans dels veïns de la Vila Olímpica”. 

En aquest sentit, el regidor ha assegurat que ‘El Rey de Istambul’ no és l’únic local “amb incompliments” al Port Olímpic i ha reiterat que l’Ajuntament de Barcelona està “treballant en el mateix sentit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa