Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben la dona de 87 anys amb demència desapareguda a Barcelona
  • CA

La Núria Juan Bosch és una dona de 87 anys amb demència que aquest dimarts no ha tornat a casa després de baixar un moment al carrer a llençar la brossa a Sants. Després de més de dues hores sense notícies d’ella, una de les seves familiars, Laia Poyatos, s’ha decidit a demanar ajuda a través de Twitter per trobar-la. “Creiem que porta un anorac curt blau marí. Feu-ne difusió si sou de la zona o adjacents, si us plau. I si la veieu contacteu amb nosaltres o als Mossos”, ha dit.

Segons informar Betevé, els esforços de la família -que ja fins i tot havia denunciat la desaparició als Mossos d’Esquadra– han donat finalment els seus fruits i la dona ha aparegut aquesta tarda sana i estàlvia.

El passat 15 d’octubre va desaparèixer una menor

El passat 15 d’octubre es va produir una altra desaparició. En aquell cas, es tractava d’una menor de 16 anys, la Shirley, tal com van informar els Mossos d’Esquadra a través de les xarxes socials, que també demanaven ajuda per localitzar-la. Uns dies després, el cos de policia va comunicar que l’havia trobat “sana i estàlvia”. En aquell moment, els agents van agrair la col·laboració ciutadana que els va ajudar a trobar la Shirley. Va passar un total de nou dies desapareguda.

Una altra desaparició impactant que s’ha produït aquest any és la de Bastian Riera Trindade. Es tracta del cas d’un nen de cinc anys, que va desaparèixer el passat maig durant tres mesos. Tal com va informar El Mundo en el seu moment, es va localitzar a una ecoaldea del municipi de Lagos, al sud de Portugal. El nen estava amb la seva mare. El va traure de Catalunya sense permís i infringint els acords de la custòdia. La desaparició la va denunciar el pare del nen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa