Ajornat un cicle de concerts per un possible contagi de Covid-19

L'Ateneu L'Harmonia, de Sant Andreu, suspèn de moment els concerts i dilluns decidirà si pot reprendre el 'Quatre de fresques'

L’Ateneu L’Harmonia, un espai de gestió comunitària del barri de Sant Andreu de Palomar, ha deixat en suspens el cicle de concerts Quatre de fresques per un possible cas de contagi de Covid-19, segons ha comunicat l’entitat al seu compte de Twitter. També han anunciat que tanquen l’ateneu, almenys fins dilluns, que és el dia que tindran els resultats de les proves que s’han fet per saber del cert si els símptomes detectats responen a la pandèmia o no.

“Amb molta tristesa però també responsabilitat, i seguint les mesures sanitàries recomanades, des de la Federació d’Entitats hem decidit tancar l’Ateneu fins dilluns“, anuncien. Per tant, de moment se sap que no podran fer almenys els dos primers concerts del cicle, programats per a aquest dimecres i demà, dijous. Dilluns se sabrà si es pot fer la resta del cicle. Els organitzadors assegure que prefereixen pecar de prudents que no pas haver-se de penedir d’una irresponsabilitat.

Més informació

Nou comentari