Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’oposició en bloc reclama una comissió extraordinària per acordar ajudes a l’esport
  • CA

L’oposició en bloc ha registrat una petició per celebrar una comissió extraordinària i reclamar la compareixença del govern municipal per informar de les ajudes que el consistori ha posat en marxa per al món de l’esport en aquests mesos postpandèmia. ERC, JxCat, Cs, BxCanvi i PP volen consensuar amb la regidoria d’Esports que lidera David Escudé un paquet d’accions per donar suport al teixit d’entitats esportives, que es troben en una situació crítica per la Covid-19.

Els cinc partits alerten que “en l’actual fase de represa, clubs, entitats i gestors d’equipaments esportius, públic i privats, s’enfronten també a un risc afegit com és la possible pèrdua d’abonats i usuaris/es de les seves instal·lacions esportives”. Barcelona té una llarga tradició d’entitats socials i esportives que ara corren el perill de desaparèixer per l’aturada durant el confinament i “serà un dels sectors que més temps i suport necessitarà per recuperar-se”.

Tots els grups polítics que han signat la petició estan disposats a “cercar grans consensos i acords en matèria d’esports” per ajudar “un sector econòmic fonamental per a la recuperació econòmica” i que és una “eina clau per treballar la inclusió, la formació i enfortir el teixit comunitari”. Un dels punts a pactar és com es garantirà que els infants de les famílies més vulnerables poden practicar esport el pròxim curs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa