Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Advocats cristians porten a la Fiscalia l’striptease de les festes de la Mercè
  • CA

L’Associació Espanyola d’Advocats Cristians ha presentat una denúncia davant la fiscalia contra l’Ajuntament de Barcelona per permetre la ‘performance’ d’un ‘striptease’ durant un espectacle al qual podien assistir persones de totes les edats, nens inclosos. L’espectacle s’emmarcava dins de les Festes de la Mercè de Barcelona.

L’organització de juristes acusa, tant a l’Ajuntament de Barcelona com a les persones que van realitzar l’actuació, d’un presumpte delicte d’exhibicionisme. Aquest delicte està previst i penat a l’article 185 del Codi Penal. Fa uns dies el PP va titllar de “vergonyós” l’espectacle i va anunciar que demanaria explicacions.

Polònia Castellanos, presidenta d’Advocats Cristians, denuncia que “van anunciar l’espectacle pel seu caràcter urbà i recomanat per a totes les edats” i adverteix que “hi havia nens a primera fila”. Alerta que no descarten emprendre més accions legals, a més d’aquesta, perquè no permetran que “l’Ajuntament de Barcelona perjudiqui els nens”.

Més notícies
Un espectacle amb un striptease durant la Mercè enfurisma el PP
Notícia: Un espectacle amb un striptease durant la Mercè enfurisma el PP
Comparteix
L'Ajuntament defensa que va ser improvisat i que no sabien que es despullarien | Els populars exigiran explicacions
L’equip de Colau diu que el club d’striptease “no és una activitat que agradi a l’Ajuntament”
Notícia: L’equip de Colau diu que el club d’striptease “no és una activitat que agradi a l’Ajuntament”
Comparteix
La regidora de Feminismes, Laura Pérez, ha reconegut que l'ajuntament va denegar l'ús de restaurant que pretenia la propietat perquè xocava amb el pla d'usos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa