Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un espectacle amb un striptease durant la Mercè enfurisma el PP
  • CA

La cara dels nens que, des de primera fila, veien com els dos artistes de l’escenari acabaven gairebé despullats amb només un tanga ha indignat el PP. El regidor dels populars a l’Ajuntament Óscar Ramírez ha qualificat l’espectacle de “vergonyós” a través de Twitter, i ha anunciat que demanaran explicacions al consistori per la programació d’enguany. Fonts del PP han detallat més tard al TOT Barcelona que ho portaran a la comissió de Cultura del 15 d’octubre o formularan una pregunta a l’alcaldessa.

Per als populars, que van rebre una denúncia ciutadana sobre l’actuació, va ser inadequat que es programés un espectacle que acabava amb un striptease com a apte per a tots els públics. Al programa de les festes s’especificava que la representació era per a tots els públics. Va estar organtizat per la companyia Iron Skulls Co al passeig Lluís Companys. Els artistes van actuar els dies 21, 22 i 24 en dos horaris: a la 13:30 i a les 17 hores.

Els organitzadors situaven el número en el “hip-hop, dansa contemporània, acrobàcies…”. En un moment de l’espectacle, però, dos artistes es van despullar fins quedar-se sense pantalons i samarreta i amb només un tanga. 

L’Ajuntament defensa l’espectacle i diu que l’striptease va sorgir de la improvisació

L’Ajuntament ha defensat la rellevància de la companyia que organitzava l’espectacle. Iron Skulls Co compta amb una nominació als premis Butaca al 2016. Fonts municipals han matisat al TOT Barcelona que els artistes van fer set actuacions al llarg de la Mercè. L’espectacle acabava amb una batalla entre ballarins en què els dos artistes competien per veure qui ballava millor. En l’últim espectacle la improvisació els va portar a despullar-se, segons recorden fonts municipals. 

Malgrat tot, des del consistori lamenten que hi hagués persones que se sentissin ofeses per l’espectacle, però defensen la qualitat de l’actuació i deslliguen l’striptease de la programació de la companyia que coneixien els organitzadors, ja que va ser fruit de la improvisació. 

“Era un espectacle qualificat com a apte per a tots els públics però no creiem que fos adequat per a nens”, sentencien fonts del PP. També insisteixen que exigiran explicacions a qui hagi estat responsable de la programació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa