Activistes ocupen un nou bloc després del desnonament de 4 famílies vulnerables

Tensió per la presència de Mossos en el moment en què s'ha fet públic | Els ocupants asseguren que fa una setmana que hi són

Veïns de Sants volen evitar el segon desallotjament en un dia al barri. Després que aquest migdia els Mossos d’Esquadra hagin executat l’ordre judicial de desnonar quatre famílies del bloc Gayarre, amb menors a càrrec –entre ells un nadó de dues setmanes–, activistes del barri han anunciat l’ocupació d’un bloc situat al número 45 del carrer Finlàndia. La portaveu del Grup d’Habitatge de Sants, Llum Oliver, ha explicat al TOT Barcelona que porten una setmana al bloc. Fonts dels Mossos, però, matisen que l’alarma ha sonat avui, motiu pel qual s’han dirigit al lloc.

Els Mossos han arribat el lloc aquest vespre, cosa que ha motivat una concentració veïnal. Els activistes que ocupen el bloc ho fan en protesta pel projecte de pisos de luxe que, asseguren, està en marxa.

Han matisat, això sí, que les famílies desallotjades del bloc Gayarre no estan al nou bloc ocupat. Oliver no descarta, però, que hi vagin més endavant.

Més informació

Nou comentari