Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una activista animalista interromp un acte i s’enganxa amb cola al faristol
  • CA

L’acte pel Dia Mundial de l’Alimentació al Disseny Hub de Barcelona d’aquest dissabte ha rebut una visita sorpresa. Tal com ha informat l’ACN, una activista animalista d’Animal Rebellion ha irromput a l’escenari per denunciar en un discurs el consum de carn i posicionar-se a favor del veganisme i, a més, s’ha enganxat amb cola de contacte al faristol. Això s’ha descobert quan, després de quatre minuts de discurs, se li ha demanat que marxés de l’escenari i ella s’ha negat i ha informat que s’havia enganxat al faristol. Llavors s’han apagat els llums i diversos operaris han desmuntat el faristol i s’han emportat l’activista mentre cridava “Justícia animal” i “No tenim planeta B”.

En l’acte es trobava l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la ministra de Treball Yolanda Díaz, i el ministre de Consum, Alberto Garzón. Pel que fa al discurs, la representant d’Animal Rebellion ha criticat que no s’està fent prou per canviar els hàbits de consum de la població i per lluitar contra el canvi climàtic. “Molts diàlegs, però no s’està fent res. Estem fartes d’actes i reunions i no veiem cap acció”, ha denunciat.

L’activista ha demanat en el discurs que es faci una transició alimentària

També ha aprofitat els quatre minuts a l’escenari per demanar canvis reals a les administracions. “Perdoneu, tallo aquest acte per exigir als governs, tant català com espanyol, una transició a un sistema d’alimentació basada en plantes, just i sostenible per a tothom, tant per a les persones humanes com per als animals”, ha dit.

Quan l’activista ha irromput inicialment en l’acte, ha comptat amb el beneplàcit de l’organització d’aquest per demanar al Govern espanyol mesures que fomentin una alimentació vegana i també demanar a la Generalitat que deixi de donar ajudes al sector ramader. La situació, però, s’ha complicat quan s’ha negat a marxar i ha informat que s’havia enganxat, literalment, al faristol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa