Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Més de 60.000 persones visiten l’exposició sobre Banksy a Barcelona
  • CA

Més de 60.000 persones han visitat la gran exposició monogràfica sobre l’artista de carrer Banksy al Disseny Hub de Barcelona, segons les dades fetes públiques per la institució cultural, que també ha recordat que la mostra es podrà veure a la capital catalana fins al 13 de març. En aquest espai s’observa, a través d’un recorregut inèdit, diu el Disseny Hub, de les 70 obres de l’artista, algunes de les quals veuen la llum davant el públic per primera vegada a Barcelona, com és el cas de Pissing Guard i Out of Bed Rat, que estaven situades en parets a Londres i Los Ángeles, als Estats Units d’Amèrica.

Banksy. The art of protest és una gran mostra internacional del cèlebre artista britànic amb identitat desconeguda que presenta més d’una setantena d’obres originals en diversos formats. Les peces provenen de col·leccions privades de tot el món i hi ha un espectacular espai audiovisual immersiu, una àrea de realitat virtual, fotografies, gravats i una reproducció de l’estudi del creador. La iniciativa ha rebut més de tres milions de visites en la gira mundial que fa.

En els treballs de Banksy s’aborden qüestions universals de gran interès pel conjunt de la societat i que inciten a la reflexió, com ara la globalització, el consumisme, les guerres, el poder de la política i la religió, la lluita de classes o la crisi climàtica. Les peces tenen multitud de formats com oli, acrílic o esprai sobre llenç i fusta, serigrafies d’edició limitada, estergits sobre formigó, escultures, instal·lacions, vídeos o fotografies.

La mostra també alberga un nou i espectacular espai audiovisual immersiu que proposa un viatge multisensorial per la trajectòria artística de Banksy, així com una experiència en realitat virtual creada especialment per a l’ocasió i un reportatge fotogràfic de Steve Lazarides que retrata el treball de Banksy a carrers de tot el món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa