Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona es compromet a reduir el consum de carn a 300 grams per persona i setmana

Barcelona i 13 ciutats més s’ha compromès a reduir el consum de carn a 300 grams per persona a la setmana d’aquí a 2030, per combatre l’emergència climàtica. Els governs de les catorze localitats han signat la declaració Ciutats Ben Alimentades en una cimera d’alcaldies a Copenhaguen (Dinamarca). L’objectiu de la reducció de carn és aconseguir en onze anys assolir una dieta amb més aliments d’origen vegetal i menys d’origen animal i reduir un 50% del malbaratament alimentari.

En un comunicat aquest dijous, Greenpeace ha explicat que també han signat el compromís París (França), Los Angeles (Estats Units), Lima (Perú), Tòquio (Japó) i Seül (Corea del Sud), que comportarà reduir la carn servida en les seves institucions públiques i alinear les seves compres per adoptar el 2030 una dieta de “salut planetària”, rica en aliments d’origen vegetal i amb menys aliments d’origen animal –procedents, de manera ideal, de l’agricultura i ramaderia ecológicas–.

L’ONG ha felicitat l’actuació de la capital catalana i ha animat a que se sumin més ciutats espanyoles, davant el fet que Espanya és el segon país d’Europa amb major consum de carn per persona i any, després que Madrid, present en l’acte, no s’ha adherit a la iniciativa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa