Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un accident provoca cues quilomètriques al Nus de la Trinitat
  • CA

El Servei Català de Trànsit ha informat a través de Twitter que un accident ha tallat dos carrils a la C-58, al Nus de la Trinitat, i ha provocat cues de dos quilòmetres des de Montcada i Reixac direcció Barcelona. En un altre punt de la xarxa de carreteres, a la Ronda de Dalt, hi ha un carril tallat a la Via Júlia per un vehicle avariat. Això també ha provocat, en direcció Llobregat, “lentitud i aturades des del Nus de la Trinitat”, segons Trànsit. La circulació també s’ha vist afectada entre Sant Gervasi i la Vall d’Hebron, en direcció Besòs.

La setmana passada es van produir dos accidents

La setmana passada un accident de trànsit va deixar dues persones ferides i va obligar a tallar dos carrils de la Gran Via de les Corts Catalanes. Concretament, els fets es van produir en el tram que hi ha al passeig de Gràcia i el carrer de Roger de Llúria. L’accident es va produir a primera hora de la tarda i van estar implicats una moto i un autocar. Fonts municipals van confirmar al TOT Barcelona que les dues persones ferides van ser traslladades a un centre hospitalari de la ciutat. Les mateixes fonts van apuntar que la seva vida no corria perill.

Dos dies abans d’aquest accident es va produir un atropellament al tram de l’avinguda Roma amb el carrer d’Entença. Fonts municipals van detallar al TOT que els fets es van produir a tres quarts de set de la tarda i que la víctima té 81 anys. Tot i quedar ferida per l’impacte, els serveis mèdics van constatar que no estava ferida de gravetat i estava conscient i estable.

L’atropellament que va acabar de manera tràgica és el que es va produir el passat 2 de gener. Un camió va atropellar un home de 70 anys al número 98 del carrer de Verdi, el barri de la Vila de Gràcia. L’home va morir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa