Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atropellament a l’Avinguda de Roma amb el carrer d’Entença
  • CA

Un accident de trànsit a l’Avinguda Roma amb el carrer d’Entença ha provocat aquesta tarda un ferit. Diverses dotacions de la Guàrdia Urbana s’han desplaçat fins al lloc dels fets.

Fonts de la Guàrdia Urbana han explicat al TOT que els fets han succeït concretament a tres quarts de set de la tarda, quan una dona de 81 anys ha estat atropellada per una moto.

Tot i quedar ferida per l’impacte, els serveis mèdics han pogut constatar que la dona es troba conscient i estable. De moment, no han transcendit més dades sobre aquest accident al districte de l’Eixample.

Altres accidents

El 2023 va començar de manera molt negativa a la capital catalana en quant a accidents. D’una banda, el 2 de gener un home de 70 anys va morir després de ser atropellat per un camió al districte de Gràcia, concretament al número 98 del carrer de Verdi. Aquell mateix dia també es va produir un xoc entre dos vehicles al barri del Clot-Camp de l’Arpa.

El dia 3 la cruïlla del carrer de Ganduxer amb l’avinguda Diagonal va ser l’escenari d’un altre accident; en aquest cas va ser un xoc entre dos cotxes que va fer que un dels vehicles bolqués. El conductor, segons les fonts municipals, va ser traslladat a un centre sanitari. Pel que fa a l’altre conductor implicat, va poder marxar pel seu propi peu a un altre centre sanitari.

Anteriorment, a principis de desembre, un xoc entre un autobús i una motocicleta va provocar ferides lleus a la conductora, en un accident que va succeir al barri d’Horta, concretament a la plaça Karl Marx. Cap a dos quarts de cinc de la tarda, per causes desconegudes els dos vehicles van topar i la conductora de la motocicleta va patir ferides lleus en impactar contra el terra, motiu pel qual va haver de ser traslladada a un centre d’urgències d’atenció primària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa