Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una furgoneta topa contra un tramvia entre Sant Adrià i Barcelona
  • CA

Una furgoneta ha xocat amb un tranvia sense causar ferits just al límit entre Sant Adrià de Besòs i Barcelona. L’accident ha ocorregut cap a les 18.00 hores i ha alterat la circulació durant mitja hora a les línies del Trambesòs, la T5 i la T6, que connecten la plaça de Glòries amb Sant Adrià i Badalona, segons informa el Tram.

La topada s’ha produït a l’alçada de la rotonda on conflueixen els carrers de Sant Raimon de Penyafort i de Cristòfol de Moura, entre els barris de la Mina i el Besòs. El vehicle ha envaït la zona de vies just quan passava un tramvia de la línia T5 en direcció a Glòries.

A conseqüència de l’accident, la línia T5 del tramvia ha quedat sense servei durant una mitja hora aquesta tarda entre les parades de Besòs i Sant Joan Baptista. La circulació també s’ha vist interrompuda a la línia T6 entre les estacions de Besòs i Port Fòrum fins que s’ha retirat el vehicle accidentat. Les freqüències habituals del Tram han quedat normalitzades al llarg de la tarda.

Accident a les vies del tramvia entre Barcelona i Sant Adrià la setmana passada / Cedida
Accident a les vies del tramvia entre Barcelona i Sant Adrià la setmana passada / Cedida

Al mateix lloc on s’ha produït la col·lisió aquest dilluns es va registrar un altre accident la setmana passada. Segons expliquen fonts de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, un cotxe va impactar el 8 d’octubre contra un semàfor -que va quedar tombat- i va encastar-se contra un pal de l’estructura ferroviària del tramvia a la rotonda on la furgoneta ha topat aquesta tarda amb un comboi.

Més notícies
Imatge d'arxiu de demostració del funcionament de la T-Mobilitat / ACN
El nou sistema tarifari del transport públic, sense data
Notícia: El nou sistema tarifari del transport públic, sense data
Comparteix
L’ATM reconeix que sense un nou model de finançament no es podrà implantar el pagament per quilòmetre
Una imatge d'arxiu de l'autobús 'segrestat' quan va arribar a Torre Baró / Àlbum personal Manuel Vital - Arxiu Roquetes - Nou Barris.
Segrestar autobusos per aconseguir un transport públic digne
Notícia: Segrestar autobusos per aconseguir un transport públic digne
Comparteix
Als anys setanta, els barris de Roquetes i Torre Baró van demostrar a les autoritats que aquest transport podia circular pels carrers costeruts i sense asfaltar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa