Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Xavier Trias: “Quan veig l’Ernest Maragall, em pregunto si no se li ha passat l’arròs”
  • CA

El líder del Grup Municipal Demòcrata (PDECat) a Barcelona, Xavier Trias, ha explicat que si no es presenta a unes noves eleccions és perquè aviat farà 73 anys i ha sentenciat que l‘alcalde de la ciutat “no pot tenir més de 70 anys”. Una referència clara al candidat de la llista d’Esquerra Republicana, Ernest Maragall, que en té 76. “Em pregunto si no se li ha passat l’arròs”, ha comentat en una entrevista al diari Nació Digital

De la mateixa manera, ha recalcat que no entén que el grup republicà no hagi acceptat anar en una llista unitària per optar a l’alcaldia. Per l’exalcalde de la capital catalana, costa d’entendre que “si el PDECat proposa a ERC anar junts i que sigui un candidat d’Esquerra qui encapçali la llista, això no sigui possible”. Així mateix, ha recordat que ell sempre ha apostat per Joaquim Forn com alcaldable però que quan ell ho va proposar “molts van criticar” el seu lideratge, però “ara tothom està d’acord que és indiscutible”. 

Preguntat pels pitjors defectes d’Ada Colau, Trias ha criticat les promeses incomplides. Va prometre, assegura l’exalcalde, “que no hi hauria desnonaments” i que “baixaria els lloguers” i l’ha acusat de no dialogar amb els grups municipals. Així mateix, ha afegit que “té un grau de suficiència i sectarisme que no havia vist mai”. Un tarannà semblant al que atribueix a Manuel Valls, de qui diu que “mai no serà alcalde” i que té una manera de dir les coses “una mica xulesca” . “Està imbuït d’un model francès i està mal aconsellat”, conclou. 

Més notícies
Trias recorda a Colau que no existeix “cap consens tècnic” per unir el tramvia per la Diagonal
Notícia: Trias recorda a Colau que no existeix “cap consens tècnic” per unir el tramvia per la Diagonal
Comparteix
El líder del PDECat veu un "intent matuser" de tapar "el rebuig ciutadà"
Ernest Maragall: “Cap Constitució pot estar per sobre dels drets bàsics”
Notícia: Ernest Maragall: “Cap Constitució pot estar per sobre dels drets bàsics”
Comparteix
L'alcaldable d'ERC denuncia que "és un dia trist per a la democràcia i la llibertat", que el tribunal "nega d'una manera escandalosament antidemocràtica"
Collboni, amb l'editor de Pòrtic, Josep Lluch, i Xavir Marcé en la presentació del llibre 'Imaginem Barcelona' / S.B.
Collboni es nega a respondre a Colau si pactaria amb Valls però el veu proper a “posicions radicals”
Notícia: Collboni es nega a respondre a Colau si pactaria amb Valls però el veu proper a “posicions radicals”
Comparteix
El candidat del PSC presenta el llibre de converses ‘Imaginem Barcelona’, en què parla amb Santi Vila, Núria Marín i Las Kellys entre d’altres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa