Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VOX fa arribar a Vielha el metro de Barcelona

“A VOX ens comprometem a reforçar, millorar i ampliar les xarxes públiques de transport urbà i interurbà, implementant noves línies de metro i autobús, intensificant-ne la línia freqüència i creant nous intercanviadors”. És una de les promeses que recull el programa electoral de la formació d’ultradreta per a Vielha e Mijaran el 28-M, que es pot llegir a la pàgina 27 del programa. I qui diu Vihela, diu Figueres, Badajoz o Avinyonet de Puigventós. En aquest darrer municipi, per cert, VOX ni tan sols es presenta. Però té programa electoral i també imatge de campanya.

Cartell de VOX per a Avinyonet de Puigventós, on ni tan sols es presenten

Suprimir la ZBE a Vielha…

Però els veïns de Vielha també trobaran al programa electoral de VOX una proposta molt revolucionària… Suprimir la Zona de Baixes Emissions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. “Les Zones de Baixes Emissions (ZBE) s’han convertit en un atracament ideològic i classista que ha incrementat els embussos, i que ha acabat perjudicant els compatriotes més necessitats desplaçats a les perifèries que no es poden permetre el luxe d’anar a patinet a treballar ni comprar-se un cotxe elèctric i als comerciants de les zones restringides que han vist caure els seus ingressos. Per això, VOX es compromet a posar fi a les mesures restrictives de les ZBE pel seu caràcter penalitzador i prohibitiu, introduir ajudes directes per renovar la flota de vehicles de negocis i particulars i impulsar mesures compensatòries per a aquells negocis i particulars que han vist la seva activitat afectada per aquestes restriccions”. Certament, és possible que algun veí de Vielha baixi a Barcelona sovint i es vegi perjudicat per aquesta restricció, però amb tota probabilitat no està entre les principals preocupacions dels aranesos.

Però a més a més, el copiar i enganxar del programa de VOX també promet tenir cura de les platges… Promet “tenir cura del patrimoni natural: lleres dels rius, platges, boscos, vies pecuàries, parcs naturals… Totes aquestes realitats han de ser conegudes i protegides des del local, sense intromissions d’ideologies globalistes, en completa comunió de la natura i l’home”.

Més notícies
Gonzalo de Oro-Pulido serà el candidat de Vox a l'alcaldia de Barcelona / ACN

Vox presenta oficialment el seu candidat a l’alcaldia de Barcelona

Notícia: Vox presenta oficialment el seu candidat a l’alcaldia de Barcelona
Comparteix
Gonzalo de Oro-Pulido serà el cap de llista de la formació d'ultradreta de cara a les eleccions municipals
Notícia: Vox presenta oficialment el seu candidat a l’alcaldia de Barcelona - Mobile
Basha Changue, candidata de la CUP a l'alcaldia de Barcelona. Jordi Play

CUP i Vox porten a la Junta Electoral la cobertura d’alguns mitjans públics

Notícia: CUP i Vox porten a la Junta Electoral la cobertura d’alguns mitjans públics
Comparteix
Els dos partits polítics al·leguen que les cobertures d'aquests mitjans no "garanteixen els principis de pluralitat política"
Notícia: CUP i Vox porten a la Junta Electoral la cobertura d’alguns mitjans públics - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Fastigosos ignorants a maig 13, 2023 | 12:33
  Fastigosos ignorants maig 13, 2023 | 12:33
  Que en són d'ignorants, poc empàtica, burros i poc treballadors. Això és el quart partit espanyol? Quin fàstic aquesta Espanya!
  • Icona del comentari de: Català a maig 13, 2023 | 13:57
   Català maig 13, 2023 | 13:57
   Doncs és un partit genuinament espanyol; les coses clares. Així els -ens- va a tots plegats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa