Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vox presenta oficialment el seu candidat a l’alcaldia de Barcelona
  • CA

El partit d’ultradreta Vox ja té candidat a l’alcaldia de Barcelona. El comitè nacional de Vox ha designat Gonzalo de Oro-Pulido com a cap de llista per a les eleccions municipals del maig del 2023 a la capital catalana.

En un comunicat fet públic aquest dimarts al matí, la formació ha informat de la decisió de situar el coordinador del partit a Barcelona com a candidat, trencant d’aquesta manera amb el silenci i amb la voluntat d’apaivagar els rumors sobre possible alcaldables que han circulat en els darrers mesos.

Segons ha detallat la formació, de Oro-Pulido fa més de 20 anys que treballa en el sector de la banca, on ha estat directiu de diverses entitats. Des del 2012 és soci d’una consultoria de gestió patrimonial global, on actualment exerceix de director d’operacions. El candidat de Vox -que també té un màster en direcció econòmica i financera i un altre en emprenedoria digital- és gestor de patrimonis, agent de la propietat. Des del 2021 exerceix com a coordinador de Vox Barcelona.

De Oro-Pulido també té experiència en mitjans de comunicació -segons el partit d’ultradreta- ja que va ser director i presentador del programa Entre tú y yo de l’associació Catalunya Sima por España. Sobre els seus negocis, la formació apunta que el seu flamant candidat ha sigut copropietari d’una empresa de restauració i que ha iniciat diversos projectes digitals en els sectors de la mode, l’esport i la salut.

Tres dubtes electorals pendents

Amb la presentació en societat del candidat de Vox, només queda per conèixer de manera oficial qui serà el cap de files del PP a Barcelona i si finalment la diputada de Ciutadans al Parlament, Anna Grau, es escollida com a nova líder de la formació taronja de cara a les eleccions municipals del maig del 2023. També queda per resoldre la incògnita de si l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell s’acabarà presentant amb una llista independent.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní a desembre 27, 2022 | 11:46
    Barceloní desembre 27, 2022 | 11:46
    Aixó farà diseminar el vot fatxa encara més. Perfecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa