Vint-i-cinc detinguts pels aldarulls dels últims dies a Barcelona, en llibertat

Ja són 68 els arrestats a Barcelona que han passat a disposició judicial, i 16 els empresonats

Un total de 25 detinguts pels aldarulls d’aquests dies han passat a disposició dels jutjats de guàrdia de Barcelona i tots han quedat en llibertat provisional, segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Un total de 12 han quedat en llibertat amb càrrecs sense cap mesura cautelar específica –tot i que han d’estar a disposició del jutjat i acudir-hi si els citen– i els altres 13 sí que queden sotmesos a mesures com ara la prohibició de participar en manifestacions o l’obligació de presentar-se periòdicament al jutjat. Les causes estan obertes pels delictes de desordres públics i atemptat a agents de l’autoritat.

[r:1]

Amb aquest nou balanç, ja són 68 els arrestats a Barcelona que han passat a disposició judicial, 16 dels quals empresonats. Un total de 52, per tant, estan en llibertat provisional. 

Dos detinguts pels aldarulls de l’aeroport del Prat

Paral·lelament a aquest nou balanç judicial, els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns dues persones, un home i una dona, que pels aldarulls de fa una setmana, dilluns passat, en l’ocupació de l’aeroport del Prat convocada per Tsumani Democràtic en saber-se la sentència de l’1-O.

[r:2]

Més informació

Nou comentari