Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pugen a 16 els empresonats arran de les protestes a Barcelona
  • CA

La publicació de la sentència de l’1-O va ser l’espurna que va encendre els carrers. Les protestes contra la resolució del Suprem han estat diàries des que es fes pública i els aldarulls derivats han deixat desenes de detinguts només a Barcelona. Dels arrestats a la capital catalana 43 ja han passat a disposició judicial, i 16 d’aquests han ingressat a presó de forma provisional, segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). La resta d’arrestats aniran passant a disposició dels jutges en les pròximes hores.

[r:1]

Els detinguts que no han entrat a presó tenen mesures cautelars com ara la prohibició de manifestar-se i fins i tot ordres d’allunyament de subdelegacions del govern. La majoria de procediments estan oberts per delictes de desordres públics, atemptat contra agents de l’autoritat i danys i lesions. En total s’han arrestat un total de 104 persones des de dilluns arreu de Catalunya.

Dictades 4 presons i 4 llibertats aquest diumenge 

El jutjats de guàrdia de Barcelona han rebut avui 8 detinguts en relació directa als incidents registrats a la ciutat en els últims dies, explica el TSJC. Els magistrats han acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per a quatre per delictes, entre altres, de desòrdres i atentats.

[r:2]

Els altres quatre han sortit en llibertat provisional amb diferents mesures cautelars, com haver-se de personar periòdicament al jutjat o prohibició d’apropament i participació en manifestacions durant el temps de tramitació de la causa.

 

Més notícies
Empresonen sis dels detinguts en la batalla campal de Via Laietana
Notícia: Empresonen sis dels detinguts en la batalla campal de Via Laietana
Comparteix
Han passat a disposició judicial 12 dels arrestats aquest divendres
Assaig de pacificació de les protestes
Notícia: Assaig de pacificació de les protestes
Comparteix
Entitats socials munten un cordó entre manifestants i policia i aconsegueixen una protesta de 7 hores sense incidents greus a la Via Laietana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa