Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les protestes al Prat contra la sentència obliguen a cancel·lar 155 vols
  • CA

La mobilització convocada per Tsunami Democràtic al Prat ha obligat a cancel·lar 155 vols entre ahir i avui. Fonts d’Aena han explicat que avui les companyies han cancel·lat 45 vols dels 986 programats. Els vols cancel·lats d’ahir que havien d’aterrar a Barcelona han provocat més afectacions avui, ja que els avions que havien de sortir del Prat després d’arribar ahir no estaven al Prat.

Des d’Aena detallen que a última hora d’ahir es van cancel·lar dos vols més, cosa que deixa el balanç en 110 trajectes anul·lats. 

El col·lapse provocat pels manifestants durant la jornada d’ahir en protesta contra la sentència ha estat el causant de les cancel·lacions al Prat, segons confirmen fonts d’Aena.

El ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, ha explicat a El Matí de Catalunya Ràdio que a l’aeroport de Madrid no es van registrar problemes “més enllà de la propaganda” del Tsunami Democràtic. Pel que fa a Barcelona, ha indicat que les cancel·lacions van afectar especialment Vueling, que va tenir problemes en l’accés de la tripulació, segons recull l’ACN.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa