Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | El curiós incident de la furgoneta de campanya de Trias a Glòries

En plena campanya electoral, els equips dels candidats van amunt i avall, i en una ciutat amb moltes obres a la via pública… arriben escenes com la que s’ha viscut a les Glòries. En un carril habitat per a busos, un per a cada sentit de la marxa, ha irromput la furgoneta de campanya de Xavier Trias, que en adonar-se que estava en un carril erroni i circulant en direcció contrària ha hagut de fer marxa enrere. La imatge l’ha difós a les xarxes socials la regidora Rosa Suriñach, que ha deixat el vídeo amb un comentari ben àcid: “Ho tenim clar: el transport públic avança quan Trias va enrere”.

Obres eternes

Certament, al conductor de la furgoneta li hauria anat bé la guia pràctica per sobreviure al viacrucis de les obres de les Glòries que l’Ajuntament va fer recentment per als usuaris. Es tracta d’una sèrie de mapes amb indicacions a tall de guia pràctica perquè tant els vianants com els vehicles no perdin el rumb.

Amb la finalització dels túnels soterrats, aquest espai on conflueixen tres de les grans artèries de la ciutat com l’avinguda Diagonal, la Gran Via de les Corts Catalanes i l’avinguda de la Meridiana es troba ara en un procés d’obres donar per acabat el gran parc que s’estendrà sobre aquests túnels i que definirà finament com serà la mobilitat en tot aquest àmbit. De fet, l’obertura del túnel en sentit Llobregat va implicar deixar la superfície de la plaça de les Glòries completament lliure del trànsit privat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fina a maig 17, 2023 | 19:41
    Fina maig 17, 2023 | 19:41
    Aquesta "fotetes" que feliciti els tècnics de la Casa Gran que han organitzat el disori de la circulació en mig d'obres. Segur que el senyor Trias ha demostrat intel·ligència i bonhomia per sortejar el contratemps imprevist amb èxit i elegància.
  2. Icona del comentari de: Anònim a maig 18, 2023 | 18:50
    Anònim maig 18, 2023 | 18:50
    I aquests volen portar l'ajuntament pel bon camí i millorar el trànsit? Es cert que les colauades són un desastre, però deu-nhi-dó...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa