Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vergés, sobre la visita de Sánchez a Sant Pau: “No podia entrar ni sortir cap ambulància”
  • CA

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha acusat aquest dissabte el president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, d’haver estat “bloquejant” l’entrada de la porta d’urgències de l’Hospital de Sant Pau durant la mitja hora que va durar la seva visita als policies ferits. Així, la cap del departament ha refermat el desconentament de Salut amb la gestió de la visita del president espanyol, com va explicar el TOT Barcelona.

La consellera ha volgut replicar l’acusació de Sánchez, que va assegurar que la direcció de l’hospital tenia “instruccions” de la Generalitat per no rebre’l i el van plantar. Vergés assegura, per contra, que els directius del centre “l’estaven esperant a la planta 0 perquè així s’havia acordat amb al Delegació del govern espanyol a Catalunya”. Segons va saber aquest diari, qui els esparava no era la directora del centre ni els alts càrrecs de l’hospital sinó una representació de rang baix de l’equip directiu. La intenció era garantir que tot seguiria el rumb establert.

“Però al final va canviar, va entrar per urgències i va bloquejar 30 minuts la porta, no podia entrar ni sortir cap ambulància. I també ho denunciem nosaltres. No s’ha de fer”, ha sentenciat la consellera en declaracions a Catalunya Ràdio.

Més notícies
Una protesta setmanal pels presos va ser la llavor de l’escridassada a Sánchez a Sant Pau
Notícia: Una protesta setmanal pels presos va ser la llavor de l’escridassada a Sánchez a Sant Pau
Comparteix
La plataforma Sant Pau per la Democràcia agrupa treballadors, usuaris i veïns i fa més d'un any que fa actes de protesta per la situació dels presos polítics
Sánchez diu que va sentir “tristesa” i “vergonya” en ser escridassat a Sant Pau
Notícia: Sánchez diu que va sentir “tristesa” i “vergonya” en ser escridassat a Sant Pau
Comparteix
El president espanyol creu que la direcció de l'hospital no el va voler rebre i ho va fer, a més, seguint "ordres de la Generalitat"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa