Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls es reconcilia amb Cs per criticar el suport de Colau als presos
  • CA

La visita a Lledoners de l’alcaldessa Ada Colau i el tinent d’alcalde Jaume Asens ha provocat la reacció del candidat a l’alcaldia Manuel Valls, que ha dit de tot plegat que li sembla “inadmissible”. En una piulada, l’ex primer ministre francès ha escrit que “cal recordar a Ada Colau que els polítics presos no van respectar la llei i van desafiar l’estat de dret i la democràcia”. “L’Ajuntament no pot continuar en mans d’aquest govern que dona suport al separatisme i la il·legalitat”.

Després del tret que havia disparat el candidat contra Ciutadans pel pacte amb Vox a Andalusia, en aquesta ocasió el partit taronja i l’alcaldable han coincidit. La presidenta del grup municipal, Carina Mejías, ha qualificat d'”utilització il·legítima de l’Ajuntament” la declaració institucional que es farà el 25 de gener contra el judici als presos. 

Visita “colpidora”

Colau ha refermat avui el compromís de l’Ajuntament contra el judici “sense garanties” i ha insistit que es farà la declaració institucional. En una entrevista a Catalunya Ràdio l’alcaldessa ha detallat que la visita a la presó va ser “colpidora” perquè va veure els sis presos junts. Sobre el posicionament del consistori, ha remarcat que cal denunciar els atacs als drets fonamentals “com ha passat amb rapers i tuitaires”. 

També ha comentat la trobada amb Quim Forn, previsiblement candidat a l’alcaldia, amb qui ha dit que van fer “broma”. A més, ha destacat que tots dos van coincidir en exigir que l’ex tinent d’alcalde pugui fer campanya, “tot i que ho farà en condicions difícils”. 

Més notícies
La Generalitat demana a Valls els noms dels responsables de l’emissora pirata
Notícia: La Generalitat demana a Valls els noms dels responsables de l’emissora pirata
Comparteix
El candidat a l'alcaldia de Barcelona va ser entrevistat per una emissora expedientada perquè no té llicència
Manuel Valls dona una entrevista a una emissora de ràdio sense llicència
Notícia: Manuel Valls dona una entrevista a una emissora de ràdio sense llicència
Comparteix
La Generalitat confirma que la cadena La Super 96 té un expedient informatiu obert

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa