Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls explica per què es va confinar a Menorca i que se li va morir la sogra
  • CA

El confinament de Manuel Valls a Menorca ha tornat a generar polèmica. La consellera de la Presidència, Meritxell Budó (JxCat), va encendre l’espurna amb un tuit en què recordava irònicament l’estada del regidor de l’Ajuntament de Barcelona a Menorca durant part de la quarantena decretada per l’avenç del coronavirus. “From Menorca with love”, va dir Budó en una piulada de resposta a una entrevista que Valls va concedir a l’agència Efe

La interpel·lació de la consellera ha portat l’ex primer ministre francès a contestar en un vídeo a les “mentides” i l'”odi” de Budó. El president del grup municipal de Barcelona pel Canvi ha explicat al vídeo, difós a través de Twitter, que es va quedar a Menorca perquè la seva dona s’havia contagiat de Covid-19. A més, aquells dies la seva sogra “es moria” a causa del coronavirus.

Així, Valls argumenta que va haver de quedar-se a Menorca, des d’on defensa que va desenvolupar les seves tasques com a regidor, fins que la seva dona va passar la quarantena. “No m’agraden aquestes polèmiques però m’agraden menys les mentides, l’odi i el menyspreu”, ha dit Valls en el vídeo de resposta a Meritxell Budó. 

Susana Gallardo, la dona de Valls, també ha criticat la consellera Budó a través de Twitter. “Estic segura que la senyora consellera ens traslladarà el condol i les disculpes. Al cap i a la fi, encara que no siguem independentistes, també tenim els nostres drames. Una mica de respecte, si us plau!”, ha escrit Gallardo en una piulada. 

 

Més notícies
Manuel Valls passa tot el confinament a Menorca
Notícia: Manuel Valls passa tot el confinament a Menorca
Comparteix
El regidor francès és a l'illa des del 12 de març, a la finca de la seva dona Susana Gallardo
Valls endarrereix el ple en no aconseguir connectar-se des de Menorca
Notícia: Valls endarrereix el ple en no aconseguir connectar-se des de Menorca
Comparteix
Els regidors de Barcelona celebren el primer plenari virtual de la història de l'Ajuntament | És una sessió monogràfica sobre el coronavirus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa