Valls endarrereix el ple en no aconseguir connectar-se des de Menorca

Els regidors de Barcelona celebren el primer plenari virtual de la història de l'Ajuntament | És una sessió monogràfica sobre el coronavirus

Manuel Valls té problemes de connexió. El regidor barceloní i ex primer ministre francès ha fet endarrerir el primer plenari des de l’esclat de la crisi del coronavirus a causa de les seves dificultats per connectar-se via telemàtica des de Menorca, on passa tot el confinament. La sessió, monogràfica sobre el coronavirus i sense capacitat decisòria, havia de començar a les 10h del matí. És el primer plenari virtual de la història de l’Ajuntament.

Els regidors havien estat convocats a les 9:45h, després d’haver fet proves de connexió la vigília. A l’hora de la veritat, però, problemes tècnics: la imatge d’Ernest Maragall (ERC) i Manuel Valls (BpC) no es veia a la videoconferència mútiple.

Després de diversos intents, els tècnics municipals han preferit canviar de plataforma i traslladar la videoconferència a l’aplicació Jitsi Meet. Tot i així, amb el nou sistema Valls seguia sense veure’s. Als altres 40 regidors sí que els funcionava imatge i so. Finalment el ple ha començat a les 10:40h amb el regidor connectat només a través d’àudio i a mitja sessió ha aconseguit també habilitar la imatge.

Manuel Valls, un cop connectat al ple virtual des de Menorca / Jitsi

Manuel Valls, un cop connectat al ple virtual des de Menorca / Jitsi

 

Comentaris

  QUIN PARELL DE FANTÀSMES 18/04/2020 9:14 am
  Per separat ja foten fàstic, però junts fan vomitar.
  Teix 18/04/2020 7:47 am
  Recony! Què hi fa el Valls a Menorca?
  Todo por la Tapia. 18/04/2020 12:53 am
  No em sobten gens les actituds i les maneres de fer, dels defensors del corrupte bluf que és Espanya, el que m'entristeix és la ignorància i la manipulació fàcil, de la gent que els sustenta.
  Tres prohoms força espavilats 17/04/2020 7:37 pm
  Tres ex-primers ministres en vacances merescudes: Aznar l'espanyol a Marbella; Berlusconi l'italià a Niça; i el francès Valls a Menorca... Tots tres lluny de la plebs, poble baix o poble menut afortunat molts d'ells amb mainada i confinats en apartaments de 40m2. Mirall i alhora exemple per als seus votants?
  Carles BCN 17/04/2020 6:46 pm
  Problemes de connexió i connectat només a través d'àudio vol dir simplement manca de coneixements.
  David 17/04/2020 6:03 pm
  Valls i Bou, dos cognoms tant catalans i tant anti-Catalunya, alhora.
  Ignominia 17/04/2020 5:20 pm
  Quin parell a la foto! En Valls i en Bou, dues formes de botiflerisme. El nostre país, amb personatges cínics com aquests que remen cap a Espanya, fa una mica de pena.
  Àngel Drach 17/04/2020 1:16 pm
  Doncs que el representi en Boeuf!
  El més espavilat 17/04/2020 1:07 pm
  Valls ha esdevingut un vulgar Aznar "confitat" a Marbella o un vulgar Beslusconi "confitat" a Niça. El cas Valls és més greu (Bo, en Berlusconi és europarlamentari): Es tracta d'un polític en actiu, és regidor i portaveu del seu "grupuscle", els més ingenus suposem que deu haver renunciat al seu sou, de regidor per Barcelona, durant les vacances a Menorca.
  d'on no n'hi ha no en raja 17/04/2020 12:00 pm
  vots gratuïts a canvi de res, va vaga kolau, vaaaaa. Hi vaig jo hi m'ho crec. Hi haurà sanció per aquest irresponsable? si depen de la kolau NO

Nou comentari