Manuel Valls té problemes de connexió. El regidor barceloní i ex primer ministre francès ha fet endarrerir el primer plenari des de l’esclat de la crisi del coronavirus a causa de les seves dificultats per connectar-se via telemàtica des de Menorca, on passa tot el confinament. La sessió, monogràfica sobre el coronavirus i sense capacitat decisòria, havia de començar a les 10h del matí. És el primer plenari virtual de la història de l’Ajuntament.

Els regidors havien estat convocats a les 9:45h, després d’haver fet proves de connexió la vigília. A l’hora de la veritat, però, problemes tècnics: la imatge d’Ernest Maragall (ERC) i Manuel Valls (BpC) no es veia a la videoconferència mútiple.

Després de diversos intents, els tècnics municipals han preferit canviar de plataforma i traslladar la videoconferència a l’aplicació Jitsi Meet. Tot i així, amb el nou sistema Valls seguia sense veure’s. Als altres 40 regidors sí que els funcionava imatge i so. Finalment el ple ha començat a les 10:40h amb el regidor connectat només a través d’àudio i a mitja sessió ha aconseguit també habilitar la imatge.

Manuel Valls, un cop connectat al ple virtual des de Menorca / Jitsi

Manuel Valls, un cop connectat al ple virtual des de Menorca / Jitsi

 

Comentaris

  d'on no n'hi ha no en raja Abril 17, 2020 | 12:00
  vots gratuïts a canvi de res, va vaga kolau, vaaaaa. Hi vaig jo hi m'ho crec. Hi haurà sanció per aquest irresponsable? si depen de la kolau NO
  El més espavilat Abril 17, 2020 | 13:07
  Valls ha esdevingut un vulgar Aznar "confitat" a Marbella o un vulgar Beslusconi "confitat" a Niça. El cas Valls és més greu (Bo, en Berlusconi és europarlamentari): Es tracta d'un polític en actiu, és regidor i portaveu del seu "grupuscle", els més ingenus suposem que deu haver renunciat al seu sou, de regidor per Barcelona, durant les vacances a Menorca.
  Àngel Drach Abril 17, 2020 | 13:16
  Doncs que el representi en Boeuf!
  Ignominia Abril 17, 2020 | 17:20
  Quin parell a la foto! En Valls i en Bou, dues formes de botiflerisme. El nostre país, amb personatges cínics com aquests que remen cap a Espanya, fa una mica de pena.
  David Abril 17, 2020 | 18:03
  Valls i Bou, dos cognoms tant catalans i tant anti-Catalunya, alhora.
  Carles BCN Abril 17, 2020 | 18:46
  Problemes de connexió i connectat només a través d'àudio vol dir simplement manca de coneixements.
  Tres prohoms força espavilats Abril 17, 2020 | 19:37
  Tres ex-primers ministres en vacances merescudes: Aznar l'espanyol a Marbella; Berlusconi l'italià a Niça; i el francès Valls a Menorca... Tots tres lluny de la plebs, poble baix o poble menut afortunat molts d'ells amb mainada i confinats en apartaments de 40m2. Mirall i alhora exemple per als seus votants?
  Todo por la Tapia. Abril 18, 2020 | 00:53
  No em sobten gens les actituds i les maneres de fer, dels defensors del corrupte bluf que és Espanya, el que m'entristeix és la ignorància i la manipulació fàcil, de la gent que els sustenta.
  Teix Abril 18, 2020 | 07:47
  Recony! Què hi fa el Valls a Menorca?
  QUIN PARELL DE FANTÀSMES Abril 18, 2020 | 09:14
  Per separat ja foten fàstic, però junts fan vomitar.

Nou comentari