Manuel Valls passa tot el confinament a Menorca. Concretament a la finca que té a l’illa la seva dona, la benestant empresària Susana Gallardo. El regidor barceloní i ex primer ministre francès va viatjar a les Illes Balears just abans que es decretés el confinament i s’hi ha quedat des d’aleshores. Segons ha avançat la ràdio francesa Equinox Barcelona i ha confirmat el TOT Barcelona, porta més d’un mes a l’illa, des del 12 de març.

Fonts del partit, Barcelona pel Canvi, han explicat al TOT Barcelona que el decret d’alarma va enxampar al polític hortenc a Menorca i “s’hi ha hagut de quedar” a causa de la restricció de moviments. No obstant, ha seguit connectat a la política municipal a través de contactes amb l’alcaldessa Ada Colau i el tinent d’alcaldia Jaume Collboni. Compta seguir els propers plenaris monogràfic i ordinari a través de videoconferència.

La notícia ha aixecat ràpidament polseguera a les xarxes socials. L’economista Xavier Sala-i-Martín ha estat un dels primers a ironitzar sobre el discret paper de Valls en la lluita contra la pandèmia. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa