Valls explica per què es va confinar a Menorca i que se li va morir la sogra

La seva dona es va contagiar de Covid-19 i ell no va poder tornar a Barcelona perquè estava aïllada, segons explica a través de Twitter

El confinament de Manuel Valls a Menorca ha tornat a generar polèmica. La consellera de la Presidència, Meritxell Budó (JxCat), va encendre l’espurna amb un tuit en què recordava irònicament l’estada del regidor de l’Ajuntament de Barcelona a Menorca durant part de la quarantena decretada per l’avenç del coronavirus. “From Menorca with love”, va dir Budó en una piulada de resposta a una entrevista que Valls va concedir a l’agència Efe

La interpel·lació de la consellera ha portat l’ex primer ministre francès a contestar en un vídeo a les “mentides” i l'”odi” de Budó. El president del grup municipal de Barcelona pel Canvi ha explicat al vídeo, difós a través de Twitter, que es va quedar a Menorca perquè la seva dona s’havia contagiat de Covid-19. A més, aquells dies la seva sogra “es moria” a causa del coronavirus.

Així, Valls argumenta que va haver de quedar-se a Menorca, des d’on defensa que va desenvolupar les seves tasques com a regidor, fins que la seva dona va passar la quarantena. “No m’agraden aquestes polèmiques però m’agraden menys les mentides, l’odi i el menyspreu”, ha dit Valls en el vídeo de resposta a Meritxell Budó. 

Susana Gallardo, la dona de Valls, també ha criticat la consellera Budó a través de Twitter. “Estic segura que la senyora consellera ens traslladarà el condol i les disculpes. Al cap i a la fi, encara que no siguem independentistes, també tenim els nostres drames. Una mica de respecte, si us plau!”, ha escrit Gallardo en una piulada. 

 

Més informació

Nou comentari