Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cartell alternatiu de Valents per la Mercè que “mai utilitzarà Colau”
  • CA

Valents s’ha posat l’uniforme de campanya i, tal com va explicar el TOT Barcelona, està disposat a combatre i polemitzar amb les diferents accions que presenti el govern municipal. A les portes de la Mercè, la formació ha volgut expressar el rebuig al programa de festes que ha publicat l’Ajuntament de Barcelona i assegura que es comprometen a retornar tradicions com l’eucaristia de la Mercè i a redefinir algunes activitats de “dubtós contingut” si governen.

Una de les accions que ha fet Valents per distanciar-se de l’actual govern ha sigut la de penjar 500 cartells alternatius per tota la ciutat amb la imatge de la Verge de la Mercè i una frase eludint l’alcaldessa: “Colau mai facilitaria la Mercè amb la imatge de la Mercè”.

La líder de Valents, Eva Parera [esquerra] amb el seu cartell alternatiu de la Mercè
La líder de Valents, Eva Parera [al centre] amb el cartell alternatiu de la Mercè / Valents

Valents vol anar a missa

La líder del partit, Eva Parera, diu que una de les pitjors decisions de Colau en relació a la festa de la Mercè ha sigut retirar la tradicional missa a la basílica de la Mercè del programa. Parera cataloga la decisió d’una “falta de respecte per a molts barcelonins” i li demana que “si no vol anar a missa és lliure de fer-ho, però que no imposi els seus ideals”.

Valents també recalca, en una nota de premsa que també utilitza per felicitar la Mercè, les diferents polèmiques que, asseguren, ha promogut Colau en anteriors ocasions. Entre aquestes, destaca algunes escridassades que se’n va endur l’alcaldessa l’any passat o el fet de treure el vaixell de l’Open Arms al cartell de la Mercè de 2019.

Forta competència electoral

Valents assumeix que parteix amb desavantatge de cara a les pròximes eleccions a l’Ajuntament de Barcelona. D’aquí que proposin una precampanya d’alt voltatge en contra de l’actual alcaldessa, Ada Colau, i contra l’independentisme. El que és cert i ja comencen a notar és la forta competència que tindran en el seu intent de fer un bon paper a les municipals. Als partits de Ciutadans i el Partit Popular, que també compten actualment amb regidors al consistori, cal sumar-li la nova llista anti-Colau ‘Barcelona ets tu’.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Serafí Bandarra i Grataconys a setembre 24, 2022 | 10:10
    Serafí Bandarra i Grataconys setembre 24, 2022 | 10:10
    La festa es per tots catòlics o no, no la polititzem ni la adoctrinem.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa