Els Valents d’Eva Parera, que es defineixen com un “partit atípic”, ultimen detalls de la seva estratègia política per marcar perfil propi en el nou curs polític i captar els descontents de Cs, Vox i el PSC. Segons apunten fonts d’aquesta formació, es buscarà generar polèmica en els plens municipals amb propostes agosarades en qüestions com ara la seguretat. De fet, la presidenta del partit creu que els plens municipals passen desapercebuts i la formació es planteja contribuir a capgirar aquesta situació.

“Incrementarem activitat amb una precampanya forta perquè partim amb desavantatge respecte d’altres marques”, assegura la regidora, que avança alguns dels trets de l’estratègia que es vol desplegar: passarà per portar al ple propostes “polèmiques”, que no revela, amb la intenció de “treure els plens de l’anonimat en el qual estan” amb “una ciutadania desconnectada”, cosa que “no és normal”, sosté Parera.

La seguretat ja és un dels temes sobre el qual més incidència posa la formació des de les seves xarxes socials, com també ho són la neteja o l’okupació. La voluntat és esprémer els temes més controvertits per posar el focus sobre els plens municipals, argumenten.

La formació de Parera treballa en al campanya electoral per les municipals del 2023 i confecciona programes dobles, per una banda un global per a la ciutat i per l’altra un programa per districte. No revela detalls, però al seguretat serà un dels punts principals. “Posarem negre sobre blanc què és possible fer si s’arriba al govern “, defensa la regidora, que explica que tot es fa conjuntament amb “entitats veïnals” en el marc d’un “procés de creixement del partit”.

Valents aspira a presentar llista a d’altres municipis de l’àrea metropolitana

Exdiputada la Parlament de Catalunya per Unió Democràtica, Parera assegura que la seva formació no és unionista perquè “unionista és Vox”. En canvi, ella es proclama defensora de l’estat de les autonomies. Amb aquesta premissa, Valents aspira a presentar també candidatures a les municipals a d’altres localitats de Catalunya el 2023, però només en el cas que se superi el 60% de possibilitats d’aconseguir representació.

L’Hospitalet de Llobregat, Sitges o Castelldefels són localitats on Valents espera fer-se un lloc i el planejament és fer-ho “en solitari a tot arreu” perquè troben “moltes deficiències” a les altres formacions “constitucionalistes” de Catalunya. “Vam estendre la mà i ha vingut gent del POSC i Vox, qui vulgui venir és benvingut”, sosté la regidora. Ara bé, avisa: “Que vulgui venir que toqui a la porta”.

Parera, incrèdula amb una candidatura de Xavier Trias

Eva Parera també s’ha manifestat sobre la possible candidatura de Xavier Trias per Junts a Barcelona, manifestant al seva “incredulitat” de tornar a veure l’exalcalde presentant-se a les eleccions. “Costa creure, no crec que vulguis acabar la teva carrera política perdent, ell que li va deixa barra lliure a Colau”, opina. L’entrada de Trias, pensa Parera, “deixa una cosa clara: Colau és la gran beneficiada, aquesta és la gran paradoxa”.Per la presidenta de Valents, si Trias intenta recuperar l’alcaldia, “Colau seguirà”.

No considera que l’efecte Trias pugui afectar electoralment la seva opció: “El barceloní que voti Valents no donarà el vot a Trias, que és el candidat de Laura Borràs i Carles Puigdemont”. “A mi em fa llàstima, Barcelona es mereix molt més que unes eleccions de velles glòries, Maragall i Trias sempre han viscut de la política, nosaltres no, hem viscut de les nostres empreses”, defensa.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: A. C. Baldrick a setembre 18, 2022 | 18:06
  A. C. Baldrick setembre 18, 2022 | 18:06
  Aquesta diu que vol fer-se un forat “generant polèmica”. És a dir, generant mal rotllo: ja tenim la nova montapollos!
 2. Icona del comentari de: Mala peça a setembre 18, 2022 | 21:46
  Mala peça setembre 18, 2022 | 21:46
  la parera, ja pot dir missa, que és molt de la ultradreta i sobretot molt anti catalana
 3. Icona del comentari de: Fran BCN a setembre 18, 2022 | 22:55
  Fran BCN setembre 18, 2022 | 22:55
  Sra Parera, si es vol menjar una rosca, faci una mica de campanya en català, web, discursos, i abandoni els companys de viatge ultra esp, no li donaran gaires vots. El catalanisme no indepe està orfe però sembla que vostè deu estar mal aconsellada i deu pensar que fent-ho tot en castellà aconseguirà més vots...
 4. Icona del comentari de: Àcrata. a setembre 19, 2022 | 08:35
  Àcrata. setembre 19, 2022 | 08:35
  Tots plegats, polítics. Terregada, bruticia, podrimener.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa