Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valents posa Barcelona a la venda a Wallapop

La campanya electoral per les eleccions d’aquest diumenge encara el seu últim dia. Algunes formacions, però, s’han guardat fins a l’últim dia un as sota la màniga per sorprendre la ciutadania de Barcelona. Aquest és el cas de Valents, qui ha “posat a la venda” a través de les plataformes Wallapop i Milanuncions “totes les coses que Barcelona no necessita” dels últims 8 anys, és a dir, els dos mandats de la vigent alcaldessa Ada Colau. A tots aquests productes també han volgut afegir-n’hi un de l’exalcalde i candidat de Junts, Xavier Trias.

La formació liderada per Eva Parera ha posat a la venda 10 objectes: nou corresponents als mandats de Colau i un a Trias. Entre aquests objectes que formen part de l’original i sorprenent acció de Valents hi podem trobar: el vestit d’abella maia de Colau -amb el qual es manifestava la batllessa en el seu passat a la PAH-, els pessebres de la plaça de Sant Jaume dels darrers vuit anys, els bancs de formigó, els blocs New Jersey, l’edifici de Can Vies, els radars de velocitat de la ciutat, el centre de noves masculinitats (Plural), el carril reservat per bicicletes de la Via Augusta i l’edifici ocupat de La Ruïna. El desè objecte, i el que falta, és el que correspon a l’alcaldable Trias: el seu llibre titulat ‘Barcelona, capital d’un nou estat’.

Des de Valents expliquen que un dels objectes correspon a Trias perquè “és el candidat de Puigdemont a l’alcaldia” i perquè, entre altres motius, “va ser el primer que va subvencionar el moviment okupa a la ciutat”. La resta corresponen a Colau perquè “no saben què fer amb totes les ‘tonteries’ i obstacles que ha deixat pels carrers de la ciutat”.

La Ruïna

De la mateixa manera que des de Valents col·loquen La Ruïna com un dels “productes a la venda” en aquesta acció de campanya, la seva candidata, Eva Parera, deia en una entrevista al TOT que és un error que alguns partits hagin aprofitat la casa de la Bonanova per fer campanya aquests dies. Unes afirmacions que feia fent referència “als candidats de Ciutadans i el PP, Anna Grau i Daniel Sirera”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa