Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una regidora de Colau denuncia insults masclistes després de la constitució de l’Ajuntament
  • CA

La regidora de l’Ajuntament de Barcelona Laura Pérez, tercera tinent d’alcaldia i encarregada de l’àrea de Drets Socials i Feminisme en el govern provisional de la ciutat, ha denunciat haver patit insults i crits masclistes dirigits a l’alcaldessa, Ada Colau, i a ella mateixa i altres regidores en creuar la plaça Sant Jaume aquest dissabte després de la constitució del consistori, durant les protestes contra l’operació Valls que ha donat l’alcaldia a Barcelona en Comú.

En un missatge al seu perfil de Facebook, Pérez considera els crits de “puta”, “guarra” i “zorra” un “atac” a totes les dones que participen a la vida política i assegura que va ser “molt dur i dolorós”, recull l’ACN. “L’alcaldessa i diverses regidores vam patir la violència verbal específica, d’aquella que està reservada per a les dones”, lamenta. I afegeix que també es va llençar monedes, una ampolla d’aigua i boles de paper a tota la comitiva.

Pérez, que en l’anterior mandat va ser regidora de Feminismes i LGTBI, diferencia aquestes actuacions masclistes de les interpel·lacions que diu rebre “com a representant pública” al carrer o en espais de participació i que assegura que formen part de “la vida democràtica”.

D’altra banda, Pérez agraeix les mostres de suport i avança que farà “tot el que estigui a les seves mans” perquè “els atacs personals i el masclisme” no tinguin lloc a Barcelona. “Sé que som majoria les que pensem així en tots els partits”, afegeix.

Retrets entre ERC i comuns

El regidor d’ERC Jordi Coronas ha lamentat  a través de Twitter que a la plaça Sant Jaume se sentissin insults que “de cap manera” són “tolerables”. Tot i així, ha matisat que no n’hi van haver “centenars”, sinó que hi va haver “algun”. El regidor de BComú Robert Soro ha contestat en una piulada que els insults que van rebre anaven de “f… de p… cap amunt”. Soro ha recordat a Coronas que “alguns” van fer de cordó per “mirar de calmar els ànims”, i el regidor d’ERC li ha insistit que els insults no van ser “centenars. Finalment, el representant de BComú ha agraït el suport a Coronas i ha tancat la discussió dient que no entraria a discutir de “números”.

 

 

 

 

Collboni lamenta els insults

El líder del PSC a l’Ajuntament, Jaume Collboni, també ha lamentat els insults “masclistes” en una entrevista a El Programa de Ana Rosa, cosa que ha qualificat d'”intolerable”. 

Més notícies
La connexió Colau-Valls treu l’Independentisme indignat al carrer
Notícia: La connexió Colau-Valls treu l’Independentisme indignat al carrer
Comparteix
Picabaralla a Sant Jaume entre partidaris de l’alcaldessa i independentistes
Colau nomena un govern provisional mentre se’l reparteix amb Collboni
Notícia: Colau nomena un govern provisional mentre se’l reparteix amb Collboni
Comparteix
Joan Subirats, Laura Pérez i Jordi Martí s'estrenen com a tinents d'alcaldia i Janet Sanz repeteix

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Montserrat P. a juny 17, 2019 | 01:29
    Montserrat P. juny 17, 2019 | 01:29
    Ahora mismo, lo está difundiendo Vd. Supongo que para que todo el mundo se entere: Subir la radio para que nadie escuche el concierto, y a costa de las mujeres: nunca lo hubiera pensado de tan sensibles señoras
  2. Icona del comentari de: federalista a juny 17, 2019 | 10:17
    federalista juny 17, 2019 | 10:17
    es normal els feixistes insultan sempre, al vei espanyol, a les dones en fi a tot el que no es cregui la merda de pruses de fireta que han muntat, uns quants a les arees rurals dels condadets catalans, tambe anomenat tractoria, i en fi qui no es creu aquest vodevil, la majoria tret de 4 fanatics i 4 mercenaris comprats a sou, es insultat no passa res estem acostumats vinga 3,2,1 insulteu me indepres ja, jajajajaa.
  3. Icona del comentari de: Clara a juny 17, 2019 | 13:16
    Clara juny 17, 2019 | 13:16
    Ja s'estan copiant el mateix mètode que Cs. I fins i tot li adjudiquen un troll

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa