Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un dels consellers de districte de Cs cessats: “Estàvem crucificats”
  • CA

El conseller de districte de Ciutadans a Sarrià-Sant Gervasi cessat per la direcció Pedro Miret ja s’ho esperava. Així ho explica en declaracions al TOT Barcelona, en què reconeix que no li va sorprendre que ahir li comuniquessin que quedava destituït com a conseller de districte i portaveu de la formació taronja al districte. “Estàvem crucificats”, considera, amb referència també a Jordi Obón, que també va ser cessat com a conseller de districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Miret atribueix la decisió a les discrepàncies amb la direcció –a qui va desafiar amb una carta a Inés Arrimadas en què demanava primàries per escollir el candidat a les eleccions del 14F–. Tot i no saber qui el substituirà, sospita que pot haver estat un moviment per recol·locar membres fidels a la cúpula que s’han quedat sense càrrec després de la patacada electoral dels taronges.

L’exconseller de districte recorda en un comunicat publicat a Twitter que ha estat cap de consellers de Barcelona i cap d’acció institucional de Barcelona al partit, i explica que vol continuar al partit. “Si em deixen, clar”, diu, avisant que el podrien expulsar i suspendre de militància.

Fonts coneixedores indiquen que un dels noms que sona amb força per substituir un dels consellers de districte cessats és el de Mercè Escofet, diputada de la formació taronja la legislatura passada. Escofet ja va ser consellera de districte a Sarrià-Sant Gervasi abans d’obtenir un escó al Parlament.

Més notícies
La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, intervé en una roda de premsa a la seu del partit / Europa Press
Cs destitueix dos consellers de districte crítics amb la direcció del partit
Notícia: Cs destitueix dos consellers de districte crítics amb la direcció del partit
Comparteix
Demanaven que la formació taronja fes autocrítica després dels mals resultats del 14F
La diputada de Cs Inés Arrimadas atenent als mitjans a la festa major de les Corts / ACN - Mariona Puig
Un conseller de districte de Ciutadans es rebel·la contra Arrimadas
Notícia: Un conseller de districte de Ciutadans es rebel·la contra Arrimadas
Comparteix
Pedro Miret, adscrit a Sarrià-Sant Gervasi, reclama primàries per escollir el candidat a la Generalitat de la formació taronja

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa