Tsunami Democràtic omple Barcelona d’anuncis de la seva protesta per al clàssic

Parades d'autobús i altres espais urbans dedicats a la publicitat presenten cartells amb la convocatòria per al 18D

Tsunami Democràtic comença una setmana en la qual està posant molts esforços i moltes esperances, pel que fa a la repercusió que espera, amb una campanya publicitària en parades d’autobús i altres elements del mobiliari urbà de Barcelona.

Aquest matí, la ciutat s’ha llevat amb cartells de la convocatòria de la mobilització que el col·lectiu anònim prepara per a dimecres, abans i durant el clàssic entre el Barça i el Reial Madrid, al voltant de l’estadi i a dins.

Un anunci de la protesta de Tsunami Democràtic per al dia del clàssic

Un anunci de la protesta de Tsunami Democràtic per al dia del clàssic   

Un dels objectius de Tsunami és tenir presència o visibilitat a l’interior del camp, per tal que les càmeres de televisió que fan la retransmissió del partit, un dels que genera més inteterès internacional, recullin el missatge adreçat al govern espanyol, sit and talk.

Sis marquesines amb cartells de Tsunami

Fonts de Clear Channel, l’empresa que gestiona els anuncis publicitaris a les marquesines, han situat els cartells de Tsunami en el marc del “vandalisme” ja que cap representant de la plataforma ha contractat una campanya per anunciar-s’hi. 

Han xifrat en sis els suports en què Tsunami ha situat cartells anunciant la manifestació del 18D amb motiu del clàssic Barça-Madrid, i han detallat que ja han estat retirats. Fonts municipals han explicat a l’ACN que els anuncis s’havien de retirar perquè no estaven contractats i que aquesta feina l’ha portat a terme Clear Channel. 

Un fortíssim dispositiu policial i de vigilants de seguretat està preparat, a dins i a fora, per evitar aldarulls i impedir que hi hagi invasió del terreny de joc. 

Més informació

Comentaris

  FRAN BCN 16/12/2019 1:15 pm
  Sisplau.que deixin el Barça tranquil, no cal barrejar esport i politica , el Barça és un club transversal obert a tot i tothom però no es propietat de cap.ideologia. Això no ho deuen saber els del.TS.que semblen.fanatics preadolescents....
  investigator x 16/12/2019 6:26 pm
  Sunami ? ejto me zuena a chino. No me distarigai con inimgmas que astoi a punto de resolvé el misterio de laj urnaj eletoralej. Je, je, je, que sorpresa lej boi a dá !
  jg 16/12/2019 9:13 pm
  y el corte de la meridiana? venga que lo teneis a tocar....
  Laie 16/12/2019 11:09 pm
  Tsunami contrata su colocación y al Ajuntament le falta tiempo para quitarlos. La alcaldesa para las relaciones públicas, sra. Colau y el alcalde de Barcelona, sr. Collboni siempre se han mostrado muy sensibles para que el unionismo no se sienta ofendido.

Nou comentari