Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Trias: “Traurem 13, 14, 15 o 16 regidors si no badem i penquem”

El candidat de Junts a les eleccions municipals, Xavier Trias, ha presentat aquest dissabte al matí a la plaça del Rei la seva candidatura completa. Entre els primers noms de la llista figuren noms com Neus Munté, regidora de l’Ajuntament; Jordi Martí Galbís, regidor de l’Ajuntament; l’exconsellera d’Acció Exterior Victòria Alsina; l’exconseller de Territori i expresident del Pot de Barcelona, Damià Calvet; l’exvicepresidenta de la Generalitat amb Artur Mas i exregidora a l’Ajuntament, Joana Ortega; el vicepresident de Junts i diputat al Parlament de Catalunya, Josep Rius; i exconseller d’Empresa i Coneixement Ramon Tremosa.

Pel que fa a l’equip, Trias ha assegurat que es presenta a les eleccions “amb el millor equip de la ciutat”. “Són persones que escolten i dialoguen per fer el millor per Barcelona”, ha insistit i, alhora, s’ha mostrat convençut dels bons resultats que creu que poden obtenir. “Hem fet un equip molt potent i guanyador. Traurem 13, 14, 15 o 16 regidors si no badem, penquem i generem una onada d’entusiasme que faci que la gent ens voti”, ha indicat. Per part seva, Calvet ha insistit que cal acabar amb “l’urbanisme ideològic” i, d’altra banda, Ortega ha acusat Colau de ser una alcaldessa que “només renya”.

L’acte de Colau

En un altre punt de la ciutat, al Palau de Congressos, l’actual alcaldessa de Barcelona i candidata de BComú, Ada Colau, ha protagonitzat un altre acte, on ha comptat amb el suport la vicepresidenta segona i ministre de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz. Durant l’acte, ‘Guanyem Barcelona’, Díaz ha recordat que a les eleccions es disputaran dos models de ciutat. Per una banda, el de Trias, que descrit com “el del passat i que mira als anys 90” i que fomenta la “desregularització i la privatització”. I per l’altra, el model “de la il·lusió” de Colau. Pel que fa a ERC, l’alcaldessa ha dit a ERC que no poden reivindicar-se com a progressistes i, alhora, votar en contra de la reforma laboral.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rsalva a abril 22, 2023 | 15:56
    Rsalva abril 22, 2023 | 15:56
    I pactarem amb el PSC, mentre Junts denuncia la politica pro tripartit d erc ells faran la sociovergència. Quan no s avança aixecant la Dui es blanqueja el psc del 155 i es va enrrera cap a l autonomisme de fireta fent q les condicions de vida de la població enpitjorin
  2. Icona del comentari de: OT a abril 22, 2023 | 16:00
    OT abril 22, 2023 | 16:00
    endavant Trias Alcalde!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa