Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Trias dispara: “Barcelona no pot ser la meca de la droga ni del sexe fàcil”
  • CA

Tot just una setmana després d’anunciar oficialment que tornarà a aspirar a l’alcaldia de la ciutat, Xavier Trias ja ha anat marcant distància amb les polítiques de Colau sense mossegar-se la llengua. En una entrevista al programa ‘Aquí Catalunya’ de la Cadena SER, el candidat de Junts s’ha mostrat molt contundent respecte el tipus d’oci i de turisme que ha de tenir la ciutat. “No volem hotels perquè la gent vingui aquí a comiats de solter a fer merder i emborratxar-se, no pot ser que siguem la meca de la droga ni del sexe fàcil”.

A més, Trias ha admès que desconeix si Colau està a favor o en contra de la prostitució i ha reclamat a l’actual alcaldessa que concreti el model de ciutat que vol. També ha avançat que ‘Trias per Barcelona’ té moltes possibilitats que sigui el nom de la candidatura per al 28M.

Diàleg per sondejar un pacte amb el PDeCAT

D’altra banda, Trias ha reconegut que “no té sentit que Junts i el PDeCAT” es presentin per separat i s’ha mostrat preocupat pel fet que els barcelonins que sempre han votat CiU no sàpiguen per quina opció política decantar-se el 28M. “Intento que tinguin clar que poden votar el Trias”. Per aquest motiu, buscaran la manera de trobar algun tipus de pacte tal i com ha confirmat avui Genís Boadella, secretari d’organització del PDeCAT. De fet, ha admès que les converses ja estan en marxa perquè el PDeCAT busca “una coalició electoral”

El partit de David Bonvehí considera van fer “una gran aportació en el govern municipal de Trias” (2011-2015) i que “encara tenen molts actius humans” per entrar al consistori barceloní. Si bé el PDeCAT opta per una “coalició electoral”, Boadella avisa que no és pas una línia vermella i que no descarten altres vies: “No és maximalista”. Ara pretenen negociar “de partit a partit i amb discreció” per assolir una “entesa” en les properes setmanes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a desembre 20, 2022 | 08:44
    fat boy desembre 20, 2022 | 08:44
    En lloc de preocupar-se de la bragueta i les diversions dels barcelonins ocupi's de tenir una bona xarxa de Rodalies i de que la RENFE executi els pressupostos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa